Foto: Schaatsster Robin Groot deelt heerlijk hapje met vriendin Pien Hersman

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Robin Groot en Pien Hersman hebben een bijzondere band. Dat merk je wel uit de foto’s van de twee schaatssters.

Wie zegt dat collega’s niet ook hele goede vriendinnen kunnen zijn? Robin Groot en Pien Hersman zijn daar toch wel het levende bewijs van. De twee schaatssters doen regelmatig dingen samen en weten altijd de mooiste foto’s van elkaar te maken. Daarmee maken ze gelijk hun volgers een stukje blijer, want die worden altijd gelukkig van mooie plaatjes van de twee dames. Met hun geweldige foto’s zorgen ze ervoor dat de hele wereld weet hoeveel ze van elkaar houden, maar ook maken ze met al die kiekjes hun volgers weer een stukje blijer.

Robin Groot en Pien Hersman hebben een leuke date met elkaar

De meiden hebben ontzettend veel plezier met elkaar, zoals je kan zien op de mooie foto hierboven. Ze maken ook meer dan genoeg grapjes en opmerkingen naar elkaar en die vallen eigenlijk altijd wel goed. Zoals je kan zien noem Pien op haar foto Robin een gillende keukenmeid. En dat bedoelt ze natuurlijk op een lieve, maar beetje gekscherende manier. Pien is namelijk helemaal dol op haar bestie. Natuurlijk vindt ze het fijn om samen met Robin op het ijs te staan, maar nog veel fijner vindt ze het om met Robin buiten de ijsbaan om allemaal leuke dingen te ondernemen. De vriendinnen zijn daarin echt wel vier handen op één buik. Ze doen namelijk alles samen.

Verjaardagen vieren ze met zijn twee

Natuurlijk kan er ook geen verjaardag voorbij gaan zonder dat de twee prachtige schaatssters dat met elkaar vieren. Zoals je op de foto hierboven kan zien, maakten ze er een mooie dag van toen Robin even geleden jarig was. Pien was daar vanzelfsprekend bij en wist zich in het bijzijn van Robin prima te vermaken. De mooie dames hadden het uitstekend naar hun zin en maakten een mooi uitje van de dag. Natuurlijk hadden ze ook hun strakste pakjes aangetrokken om ervoor te zorgen dat hun fans net zoveel konden genieten als zij zelf.

De strakke pakjes van Robin Groot en Pien Hersman op het ijs

Over strakke pakjes gesproken, op het ijs dragen de mooie dames natuurlijk nog veel meer leuke pakjes. Dat merk je wel aan de foto’s hieronder en hierboven. Daar zie je de twee schaatssters in hun natuurlijk omgeving en dat ziet er toch wel heel erg bijzonder uit zo. Met hun mooie pakjes aan weten ze al hun volgers te betoveren. Die zijn meteen helemaal onder de indruk zodra ze de leuke dames zien op deze manier. Met hun fijne foto’s weten Robin en Pien er elke dag weer een groot feestje van te maken. En dat wordt door hun volgers natuurlijk ontzettend gewaardeerd. Daarom krijgen hun foto’s altijd gelijk een hele stortvloed aan lieve reacties. Dan zie je wel weer hoe erg de mooie schaatssters gewaardeerd worden. Met hun mooie foto’s maken ze in ieder geval veel mensen een stukje gelukkiger. En dat is natuurlijk best wel wat waard.

Meer zien van de mooie schaatssters? Instagram is the place to be!

Als je nou nog meer wil zien van Robin Groot en Pien Hersman, dan is hun Instagram absoluut de plek voor jou. Daar staan nog veel meer ontzettend mooie plaatjes namelijk. Klik hier voor meer Pien en hier voor meer Robin in je leven.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Auw: Enorme misser bij nieuwe serie Máxima zorgt voor wegzappende kijkers

De nieuwe serie Máxima heeft de enorme verwachtingen niet echt waar kunnen maken. Een simpel detail zorgde ervoor dat veel kijkers wegbleven...

Jack van Gelder fileert tafelgast tijdens De Oranjezondag: ‘Hij is zo ijdel als wat’

Jack van Gelder spaart zijn collega Rutger Castricum absoluut niet. Tijdens De Oranjezondag wordt er over- en weer flink met modder gegooid!

Video: Schaatsster Suzanne Schulting trekt keihard aan knalrood lichaamsdeel

Suzanne Schulting heeft een bijzondere manier gevonden om zichzelf sneller te laten herstellen. En dat moet je even gezien hebben.