Foto: Schaatsster Antoinette de Jong krijgt groot compliment over achterste

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De beeldschone schaatster, Antoinette de Jong krijgt een flinke verrassing te zien wanneer ze aankomt in Noorwegen voor het WK.

Antoinette de Jong krijgt veel te horen over achterkant

De prachtige Antoinette de Jong doet mee aan het WK in Noorwegen. Daar moet ze natuurlijk heen reizen. Daar krijgt ze echter een hele grote verrassing waar ze niet op had gerekend. Eerst een klein stukje geschiedenis over Antoinette: sinds (bijna) 6 maanden is ze getrouwd met de liefde van haar leven, Coen Rijpma. Antoinette heet nu dus van haar achternaam Rijpma-de Jong. Toen ze aankwam in Noorwegen kreeg ze een kaart met daarop haar naam, maar het was volledig verkeerd gespeld. Op de kaart stond: “Rumpa-de jon”. Dat is natuurlijk al gek, maar het wordt nog gekker, want Rumpa is niet zomaar een woord; het betekent ‘achterste’ in het Noors. Antoinette kan er gelukkig om lachen, maar wil wel een nieuwe kaart. Die heeft ze uiteindelijk ook gekregen.

Antoinette de Jong is trots op haar manen

Het is geen geheim dat Antoinette een grote bos rode haren heeft. Ze laat ze vaak duidelijk zien op haar sociale media en je kunt er natuurlijk ook bijna niet omheen. De schaatser is uitermate trots op haar rode manen en wil dit graag duidelijk maken aan de buitenwereld. In eerste instantie zou je misschien denken: ‘Waarom? Het is gewoon haar.”, maar weinig mensen weten dat mensen met rood haar vaak gepest worden door hun haarkleur. In een video die Antoinette op haar sociale media deelde, vertelde ze een klein verhaaltje van een meisje met rood haar dat gepest werd en om advies vroeg aan de schaatsster. Ze vertelt vervolgens hoe ze zelf van de pesters af is gekomen. Wat een mooi gebaar zeg! In de reacties is het meisje terug te vinden en zegt ze: “Ik ben sprakeloos. Mama kwam mijn slaapkamer binnen en liet het me zien. Ik moest even huilen, omdat ik het zo mooi vind dat je dit doet. Echt bedankt voor het gesprekje.” Wat hartverwarmend!

Antoinette de Jong geniet van de zon in schitterend jurkje

Op een foto die Antoinette onlangs op haar sociale media deelde met haar volgers is ze vol op aan het genieten van de zon. Ze staat met een prachtige roze jurk en een grote zonnebril op aan een railing. De zon is niet het enige waar ze van aan het genieten is, want als je goed kijkt, zie je op de achtergrond een grote racebaan. Je raadt het al: Antoinette is een F1-liefhebber. Bij een Instagram foto kan je ook een locatie toevoegen en bij deze foto staat dat ze bij het circuit in Zandvoort is. Wat leuk! De jurk die ze aanheeft staat haar prachtig en ze straalt helemaal op de foto. Het ziet ernaar uit dat zij samen met haar man een ontzettend leuke dag heeft gehad.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Lieke Martens shockeert teamgenotes met privé foto

Voor een promo spotje van de nieuwe FIFA game, wordt een oude foto van Lieke Martens gedeeld. En die shockeert haar teamgenotes.

Emma Wortelboer zit onder de vlekken op foto met ‘banaan’

De knappe presentatrice Emma Wortelboer heeft weer een nieuwe foto online gezet. En op deze heeft ze zich helemaal bevuild. 

Foto: Nicolette Kluijver heeft hulp nodig met ontzettend gewaagd jurkje

Nicolette Kluijver heeft een nieuw jurkje aangetrokken en het kledingstuk is ontzettend uitdagend. Dat zie je wel op haar nieuwste foto.