Foto: Schaarsgeklede Geraldine Kemper gaat finaal door het lint

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Geraldine Kemper staat bekend om de vrolijke en vaak schaarse outfits die ze draagt. Op deze foto’s zet ze die trend lekker door. 

Geraldine Kemper ging het afgelopen weekend helemaal los. En dat kon natuurlijk niet zomaar gebeuren, dat moest natuurlijk wel in een bijzondere outfit. Dat zijn we inmiddels van Geraldine gewend. Dus trok Geraldine dit goudkleurige stofje uit de kast om zo als een soort verleidelijke disco koningin op pad te gaan. Met al die glimmers trok Geraldine natuurlijk goed de aandacht.

Lees ook: Geraldine Kemper maakt mannen gek met deze spannende vakantiefoto’s

Geraldine gaat flink door het lint op spannende video

Geraldine was tussendoor ook nog even op de NDSM werf te vinden waar ze een installatie hadden neergezet met allerlei linten. Geraldine vond het leuk om daar als een soort doolhof als blij kind doorheen te rennen. Het zag er in ieder geval erg vrolijk uit. Geraldine zorgde er zo gelijk voor dat haar volgers ook iets vrolijker hun dag doorkwamen. Want hoe kan je nou niet vrolijk worden van de vrolijke lach van Geraldine Kemper?

Geraldine deelt nog een foto van haar glinsterende pakje

Later deelt Geraldine nog een officiële foto van haar glinsterende en glimmende pakje. Die zet ze op Instagram, zodat al haar volgers ervan kunnen genieten. En natuurlijk is dat een foto om van te smullen. Geraldine geeft de camera al haar aandacht en weet enorm aantrekkelijk over te komen op het spannende plaatje. Hoewel haar topje niet zoveel verhuld, maakt dat Geraldine niet echt uit. Het is juist de bedoeling om een beetje spannend over te komen. En dat is natuurlijk best wel heel erg goed gelukt.

Geraldine in een schaars geklede outfit is geen verkeerd vooruitzicht

Als je bovenstaande outfit als leidraad neemt, dan mag Geraldine best vaker schaars geklede outfits aan voor op de foto. De knappe presentatrice komt op die manier namelijk veel verleidelijker nog over. Ze zet er vaak ook nog even een blik bij op, zodat je helemaal betoverd raakt van haar schoonheid. In kleding zoals dit, is het moeilijk om niet meteen helemaal verliefd te raken op de knappe blondine. Want er zijn maar weinig vrouwen die er zo goed uit zien als Geraldine.
Op deze zwoele foto is Geraldine een echte hippie

Er wordt van Geraldine wel een beweerd dat ze een moderne hippe is. Ze bouwt aan haar ultieme droom, een caravan, om mee rond te reizen, ze gaar ontzettend veel naar festivals, houdt van kamperen in de natuur en wordt regelmatig gezien met outfits die in de jaren 70 in mode waren en brillen waar John Lennon nog jaloers op zou zijn. Geraldine lijkt dus een beetje te leven in het verleden. Maar de vrolijke blondine lijkt het altijd wel enorm naar haar zin te hebben, dus er valt wel wat te zeggen voor haar manier van leven.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Angela Schijf kan voorgangers Do, Trijntje en Marlijn niet overtreffen in The Passion

Angela Schijf speelt Maria in The Passion 2024. Maar kan ze haar voorgangers Do, Trijntje en Marlijn wel overtreffen? Daar verschillen de meningen over.

Sophie Bouquet en Erik De Vogel misdragen zich achter de schermen bij GTST

Het gaat er af en toe heftig aan toe achter de schermen bij GTST. Vooral Sophie Bouquet en Erik de Vogel zouden zich flink misdragen.

Video: Suzanne Schulting haalt nachtje door in ziekenhuis met vriend in haar bed

Suzanne Schulting heeft haar enkel gebroken en onderging een operatie, waardoor ze een nachtje in het ziekenhuis moest verblijven. Gelukkig was haar vriend bij haar in bed om haar gezelschap te houden!