Foto: Schaars geklede Sylvie Meis geniet met volle teugen van vrijgezellenleven

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Sylvie Meis gaat scheiden van haar man, en is alvast volop aan het genieten! Met deze weinig verhullende outfit gaat het niet lang duren voor de mannen weer in de rij staan!

Sylvie Meis geniet na scheiding met Niclas Castello

Oh la la! Sylvie Meis heeft weer een gewaagde foto gedeeld op haar social media. De presentatrice zorgde voor heel wat opschudding met haar meest recente kiekje. Op de foto is Sylvie te zien in een zeer gewaagde outfit, waarbij ze haar prachtige lichaam graag laat zien. Zo’n foto van Sylvie is op zich niet heel schokkend, maar wat wél opvalt is dat Sylvie zo snel na het nieuws rondom haar scheiding met miljonair Niclas Castello weer in goede doen is! De Nederlandse blondine heeft de draad snel weer opgepakt met een warme vakantie en daarbij horende luchtige outfits! Toch is Sylvie het uiteraard aan haar stand verplicht om goed voor de dag te komen. Sylvie Meis is een icoon op het gebied van stijl en glamour. Ze is altijd op de hoogte van de nieuwste trends en weet hoe ze haar outfits moet samenstellen om haar figuur te accentueren.

Als je Sylvie volgt, weet je dat ze nooit teleurstelt op het gebied van mode en stijl. En deze foto bewijst het opnieuw: Sylvie Meis is een stijlicoon waar we allemaal een voorbeeld aan kunnen nemen!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Palmboom héél erg blij met Sylvie Meis

Sylvie Meis is gespot in het prachtige Casa Malca, en ze ziet er absoluut adembenemend uit in haar verleidelijke panter badpak! Het lijkt erop dat ze aan het genieten is van een welverdiende vakantie op een van de meest luxueuze bestemmingen ter wereld. Op haar social media kanalen deelde ze onderstaande foto waarin ze poseert op een prachtige palmboom bij het kraakheldere blauwe zeewater van Casa Malca. Haar fans waren meteen enthousiast over haar geweldige outfit, die haar figuur prachtig accentueert. Maar het is niet alleen haar outfit die de aandacht trekt. De omgeving waarin ze zich bevindt is adembenemend. Casa Malca, gelegen in Tulum, Mexico, is een van de meest exclusieve vakantiebestemmingen ter wereld. Het biedt de ultieme combinatie van luxe en natuurlijke schoonheid. Sylvie Meis is duidelijk aan het genieten van haar vakantie, en wie kan haar dat kwalijk nemen?

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sylvie Meis (@sylviemeis)

Sylvie krijgt troost van miljonair na scheiding

De actrice Sylvie Meis maakte afgelopen weekend bekend te gaan scheiden van haar tweede echtgenoot, Niclas Castello. Toen het nieuws bekend werd, was ze echter alweer op vakantie in het Mexicaanse Tulum. En opvallend – schrijven de Nederlandse media – was dat ze dat deed in het gezelschap van de 36-jarige André Borchers, een Duitse ontwerper en erfgenaam van een familiefortuin. De twee kunnen het zichtbaar goed vinden. Om Meis wat op te vrolijken na de breuk nodigde Borchers haar uit om zijn verjaardag samen te vieren in een Mexicaans vijfsterrenresort. “Van harte gefeliciteerd, mijn schat”, schreef Meis voor die gelegenheid op sociale media. “Ik wens je altijd het beste in het leven. Blijf zo geweldig, zoals je bent.”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sylvie Meis (@sylviemeis)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Marlijn Weerdenburg hijgt na snelle sessie met man op woonkamervloer

De Nederlandse actrice Marlijn doet tijdens snelle sessie planken samen met haar man een bewonderenswaardig trucje! 

Foto: Danique Hosmar geniet van de zon in minirokje

De knappe influencer Danique Hosmar geniet volop in minirokje van zonnige vakantie in Spanje. Ze laat volgers lekker meegenieten!

Foto: Suzanne Schulting gaat diep door haar knieën in krappe outfit

Shorttrackster Suzanne Schulting is erg fit. Dat niet alleen, ze is ook ontzettend lenig. Soms vergeet ze alleen dat ze niet haar schaatspak aan heeft. Als ze buigt in een jurkje is er veel meer te zien!