Foto: Schaars geklede Iris Enthoven laat kijker genieten tijdens Expeditie Robinson

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Waar andere Iris (van Lunenburg) het programma heeft moeten verlaten, is er nog maar 1 Iris over in Expeditie Robinson.

De meeste mensen zullen de knappe blondine ongetwijfeld al wel kennen, maar voor wie de naam Iris Enthoven uit het niets komt, is hieronder even een kleine introductie over de knappe blondine.

Even kennis maken met Iris Enthoven

Iris Enthoven heeft al jarenlang een bloeiende carrière als presentatrice, YouTuber en influencer. Ze begon haar reis op YouTube met de populaire kanalen Concentrate Bold en Concentrate Velvet, waar haar carrière een vliegende start kreeg. Daarnaast schitterde ze als presentatrice bij muziekzender XITE, waar ze zomers festivalverslagen verzorgde. Maar wist je dat Iris ook een getalenteerde danseres is? Ze studeerde aan Dansacademie Lucia Marthas. In 2020 behaalde ze zelfs een master in Digital Marketing aan de Universiteit van Amsterdam. Niet alleen op YouTube en televisie, maar ook in de serie Roadtrippers van StukTV was Iris te zien in 2019, 2020 en 2022. Sinds 2021 is ze actief bij Radio 538.

Lees ook: Video: Iris Enthoven deelt Expeditie Robinson-geheimen in laag topje

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door IRIS ENTHOVEN (@irisenthoven)

Iris Enthoven is van vele markten thuis

Samen met haar vriendinnen Nina Warink en Sophie Milzink host ze de podcast Vrouwmibo en heeft ze haar eigen populaire podcast, Held in Eigen Verhaal. Alsof dat nog niet genoeg is, ging Iris Enthoven vorig seizoen de uitdaging aan in het zware programma Kamp van Koningsbrugge. Met haar indrukwekkende fysieke conditie sierde ze de cover van Women’s Health. En nu stapt ze in een nieuw avontuur! Iris Enthoven waagt zich aan Expeditie Robinson 2023. Het lijkt erop dat deze veelzijdige dame nog lang niet klaar is met het veroveren van de showbizzwereld.

Lees ook: Iris Enthoven maakt kijker Expeditie Robinson gek met ferme troeven

 

View this post on Instagram

 

A post shared by IRIS ENTHOVEN (@irisenthoven)

Iris Enthoven mooiste deelneemster Expeditie Robinson

Als mannelijke kijker van Expeditie Robinson kan het je niet ontgaan zijn, de deelname van Iris Enthoven. De verschijning van de prachtige blondine laat de harten van de kijkers 10x sneller kloppen. Ze kan worden herkend aan de volgende kenmerken: haar afgetrainde lichaam, blonde haren en betoverende glimlach. Iris is allesbehalve preuts. Op haar insta laat ze zich geregeld van haar stoutste kant zien. Daar heeft ze ook alle reden toe, want brengt veel uren door in de sportschool voor haar verbluffende lichaam. In een Instagram post maakt ze dit absoluut waar. Wauw, wat een vrouw. De deelnemer op de achtergrond heeft zeker geen misselijk uitzicht.

Iris Enthoven is de leukste Iris van Expeditie Robinson

In Expeditie Robinson 2023 heeft Iris Enthoven zich ontpopt tot de lieveling van de kijkers, met een charme die haar tot een publieksfavoriet heeft gemaakt. Haar avontuurlijke spirit en vastberadenheid in de uitdagende omstandigheden van het eiland heeft indruk gemaakt op het Nederlandse publiek. Aan de andere kant lijkt het voor naamgenoot Iris van Lunenburg een ander verhaal te zijn. Deze deelneemster wordt helaas gehekeld door de kijkers vanwege haar conflicten en gebrek aan samenwerking met haar mede-expeditieleden. Haar temperament en gebrek aan tact hebben geleid tot negatieve reacties. Hierdoor kreeg ze veel kritiek te verduren op sociale media. Inmiddels Het lijkt erop dat deze twee Iris’en in Expeditie Robinson 2023 totaal verschillende reacties hebben opgeroepen bij het publiek.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Lenige Marijn Kuipers laat fans dromen over haar bedprestaties

Marijn Kuipers slaat weer toe: met dit zéér suggestieve filmpje heeft ze al haar volgers aan het watertanden. 

Zangeres S10 showt haar lijf op zeldzaam pikante foto in zwemtopje

Zangeres S10 mag dan zeer openhartig zijn over haar gouden keeltje, haar spectaculaire figuur houdt ze vaak verborgen. Maar daar komt verandering in.

Deze blondine is eerste vrouw sinds 5 jaar in F1-auto: “Ze moet Lance Stroll vervangen”

De eerste vrouw sinds vijf jaar die plaats mocht nemen in een Formule 1-auto? Dat moet natuurlijk even uitgebreid gevierd worden.