Foto: Roy Donders heeft ineens relatie met deze blonde vrouw

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Roy Donders, ook wel de stylist van het zuiden genoemd heeft plotseling een relatie met iemand van het andere geslacht. We kennen hem als een extravagante man die op mannen valt, maar niks blijkt minder waar nu hij samen is met deze blonde dame…

Roy Donders is een veelbesproken figuur in Nederland. Zo werd hij ooit bekend met zijn knaloranje huispakken. Toen Roy meer in de picture kwam bleek al snel dat hij op mannen valt en daar altijd gewoon voor uit kwam. Tijdens zijn programma Roy Donders: stylist van het zuiden kwamen dan ook verschillende mannen aan bod die een poging waagde om met deze extraverte man samen te zijn. Helaas zat er nooit een blijvertje bij. Toch heeft hij nu in een onverwachte hoek de liefde gevonden.

Roy Donders zegt gedag tegen alle mannen

Het blijkt dat Roy Donders zijn eerdere uitspraken toch terug draait. Zo heeft @Juicechannel_ op Instagram bekend gemaakt dat Roy samen is met een vrouw! We zijn allemaal even flink in shock maar het blijkt toch echt zo te zijn. Hij schijnt al ongeveer zes weken samen te zijn met een dame uit Eindhoven. Haar naam is Michelle Bibi en deze blonde vrouw lijkt net als Roy niet vies te zijn van een flinke opmaakbeurt. Michelle is 28 jaar en heeft een, zoals ze dat in Brabant zeggen, kei schattig dochtertje. Volgens Juice Channel komt er een interview van het stel online in het weekblad Privé. Het is niet de eerste bekende liefde van blondine, want ze werd had eerder een relatie met volkszanger Ferry de Lits. Om het nog wat ingewikkelder te maken schijnt Ferry de Lits dan weer het eenmalige liefje te zijn van Nicol Gillis van de serie Massa is Kassa. 

Dit is het nieuwe liefje van Roy:

Nieuwe liefde begon onstabiel in buitenland

In de nieuwe editie van het weekblad Privé verteld Roy over zijn nieuwe liefde. Zo vertelt hij dat er al vrij snel gevoelens ontstonden voor Michelle maar dat hij dacht dat dit niet mogelijk was. Roy was immers overtuigd van zijn liefde voor mannen. Het koppel kent elkaar uit Griekenland waar Michelle destijds woonde. In die tijd had Michelle ook nog relatie met een andere man. Rondom kerst zijn de twee elkaar opnieuw tegengekomen en sloeg de vonk over. Roy en Michelle hebben zelfs al hun vrienden en familie ingelicht over hun relatie. Hierover verteld Roy dat hij het erg moeilijk vond om zijn dierbaren dit spannende nieuws te vertellen. Alleen in de Privé staat het uitgebreide interview want Roy geeft aan tegen andere media nog niets te willen zeggen.

Roy Donders gedraagt zich wild tijdens carnaval

Roy Donders is natuurlijk een grote Carnaval fan en zijn geluk kon niet op toen bekend werd dat hét feest van het zuiden weer door mocht gaan. De Brabander heeft eerder al een carnavalsnummer uitgebracht genaamd: Wat zijn ze lekker, dit lied is een ode aan de Brabantse worstenbroodjes waar Roy zo van houdt. Tenminste, dat dachten we tot vandaag. Dit jaar komt Roy terug met een nummer die een zomers tintje heeft en het nummer heet  Magarita. Roy was te vinden op vele podiums om zijn nummer te zingen maar hij vierde zelf ook volop carnaval. Zo zien we hem hieronder met zijn familie in volle glorie.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam laat je dwars door nauwelijks aanwezig topje kijken (foto!)

Jutta Leerdam is nog geen half uur terug in Nederland of ze begint al weer mooie foto's te maken voor haar vriendje Jake Paul.

Maan de Steenwinkel laat zich filmen op afgelegen strand en heeft het overduidelijk koud (video!)

Maan de Steenwinkel heeft een video online gezet, waarin blijkt dat ze het duidelijk een beetje koud had. Alles valt namelijk te zien. 

Knappe schaatsster Femke Kok doet midden op straat aan zelfliefde (foto!)

Femke Kok heeft een nieuwe foto online gezet en al haar fans worden gelijk helemaal wild. Het plaatje heeft duidelijk het gewenste effect.