Foto: Roxeanne Hazes vindt nieuwe liefde achter de schermen bij Beste Zangers

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Bij Beste Zangers groeien de kandidaten door emotionele nummers, maar ook het samen nuttigen van een drankje achter de schermen enorm naar elkaar toe. Soms leidt dat zelfs tot echte liefde tussen de artiesten…

Het 15e seizoen van Beste Zangers is onderweg. Elke Donderdag staat er een artiest centraal en zingen de overige deelnemers liedjes die veel voor de artiest betekenen. Dit zorgt vaak voor emotionele optredens waar regelmatig een traantje gelaten wordt. De zangers ontwikkelen een hechte band. Roxeanne Hazes laat op haar Instagram zien hoe het er aan toe gaat als de camera’s uit staan. En dat is een stuk losbandiger dan je zou denken. In de villa in het Spaanse Sevilla gaat het feest nog lang door nadat de kijker afscheid neemt voor de dag. Zo dansen en drinken de BN’ers er op los.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door ⚡️ (@roxeannehazes)

Beste Zangers aflevering Roxeanne Hazes een succes

De eerste aflevering van Beste Zangers stond in het teken van Roxeanne Hazes. Nielson zong voor haar bijvoorbeeld haar eigen lied ‘Kapot’. Dit lied was origineel geschreven voor Nielson, dus hij ‘stal’ het nummer terug en zong een speciale aanpassing voor Roxeanne. Anderen zongen liedjes die Roxeanne door lastige tijden geholpen hebben. Zo zong Ferdi Bolland het lied ‘Lost’ van Anouk. Dit nummer heeft Roxeanne veel geluisterd na het overlijden van haar vader, André Hazes. Roxeanne Hazes was duidelijk geëmotioneerd en liet bij het nummer van Sarita zelfs een traantje.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door ⚡️ (@roxeannehazes)

Tweede aflevering Beste Zangers gaat over Blanks

In de tweede aflevering is Blanks aan de beurt. Iedereen is daarop voorbereid, behalve hijzelf. Hem is namelijk verteld dat het de aflevering is van Jaap Reesema. Maar omdat Blanks jarig is, hebben de programmamakers besloten dat het een leuke verrassing is als Blanks in de spotlights staat. In een kleine sneak peek die op de Instagram van Beste Zangers gedeeld is, is te zien dat Blanks het totaal niet door heeft.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Beste Zangers (@bestezangers)

Familieruzie Roxeanne Hazes grootste nieuws Story

Het loopt al een tijdje niet zo lekker in de familie Hazes. Roxeanne doet daar niet snel een boekje over open, ze houdt privé liever privé. Maar in Beste Zangers kon ze er niet omheen toen ze gevraagd werd waarom haar beste vriend mee is naar de opnames. Roxeanne antwoordde dat ze last heeft van verlatingsangst omdat haar moeder Rachel haar vroeger alleen liet. Rachel was hier niet van gediend en schakelde samen met André jr. de Story in. Groots op de voorpagina staat dat Roxeanne liegt en dat ze dit altijd al deed. De reacties op de voorpagina zijn hard. Het naar de media stappen van Rachel wordt niet goed opgepakt door het publiek.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Story Nederland (@storynl)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Kelly Piquet likt zich suf op verjaardag Max Verstappen

Kelly Piquet, de beeldschone vriendin van Max Verstappen heeft een erg spannende dag achter de rug, namelijk de verjaardag van haar vriend. 

Foto: Jennifer Hoffman schaamt zich voor ‘klein sneetje’

De bloedmooie Jennifer Hoffman deelt in haar verhaal op Instagram dat ze zich schaamt voor haar 'kleine sneetje'. Ze hoopt dat het op de rode loper niet zal opvallen...

Foto: Anna Nooshin bezoekt nachtclub met gladde paal

'Party animal' Anna Nooshin is recentelijk bij een nachtclub langs gegaan waar ze een foto maakte van een lang en zeer glad object. Zou ze per ongeluk in de verkeerde club beland zijn?