Foto: Roxeanne Hazes showt meest Halloween-kostuum van dit jaar

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het verkleedfeest Halloween heeft altijd een randje, maar dit jaar wilde Roxeanne Hazes écht opvallen. Dat is haar gelukt!

Het Halloweenkostuum van Roxeanne Hazes dit jaar was stiekem helemaal niet zo heel origineel. Ze koos voor het klassieke konijnen-pakje: weinig kleding met konijnenoortjes. Toch viel ze enorm op!

Roxeanne Hazes in bunny-kostuum

Bij de familie Hazes zit feest vieren in het bloed. Daarbij houdt Roxeanne van opvallende outfits, Halloween is de perfecte dag voor haar dus. Ze ging zelf zover dat ze een blonde pruik opzette. Haar outfit is geïnspireerd door de film Mean Girls uit 2004. In de film is er scene waarin de hoofdpersoon naar een Halloween-feestje gaat waar alle meiden daar heel uitdagend verkleed zijn. Roxeanne nam een voorbeeld aan één van deze uitdagende meiden en kopieerde de outfit. De foto’s plaatste ze zelf op Instagram. Op de foto’s zijn ook andere meiden in korte jurkjes te zien, maar Hazes zit echt op een ander niveau en springt er écht tussenuit met haar outfit.
Roxeanne deelt spannende beelden van Halloween-feest

Bij de foto’s van het feestje hield het echter niet op met content van de zangeres. Ze plaatste ook een filmpje van haarzelf in de outfit thuis. Hier danst ze en laat ze zien hoe ze zich klaar maakt voor het feest.  De reacties onder beide posts zijn enthousiast, maar het filmpje waarin ze in de outfit op en neer springt krijgt meer reacties van mannen. Dat was natuurlijk ook wel te verwachten. Ook zijn er veel reacties over haar kapsel. Op het filmpje is ze namelijk ook te zien voordat ze de pruik op zet. Dit is een heel ander beeld. Ze heeft de voorste plukken wel geblondeerd, maar achter is het nog bruin.
André Hazes laat andere kant van feesten zien

Terwijl Roxeanne dus vrolijke kiekjes deelt, komt haar broertje André Hazes naar buiten met een veel minder vrolijke documentaire over zijn verslaving. In de documentaire is te zien hoe hij naar een verslavingskliniek gaat en hoe zijn relaties kapot gaan. Drank en drugs spelen een grote rol in zijn leven. Hij leefde bijna niet meer door de middelen. In de documentaire gaat hij ook in op het verlaten van de moeder van zijn kind. Hij kreeg daarna een relatie met Sarah van Soelen, die ook verslaafd was. Dit alles heeft ook effect op de relatie van Andre met zijn familie. Hij ziet zijn zoon natuurlijk niet als hij opgenomen wordt en ook heeft hij meerdere periodes geen contact met zijn moeder en zus gehad.

Succes documentaire André Hazes

De documentaire is 20 oktober uitgekomen op Videoland. Het was de best bekeken documentaire in de eerste 24 uur. Hoeveel kijkers dat zijn is onduidelijk omdat Videoland nooit kijkcijfers deelt. Vanwege de vele reacties valt wel te concluderen dat er veel mensen gekeken hebben, zo ook Sarah van Soelen. Zij gaf aan dat zij het niet eens was met het beeld wat van haar geschetst werd in de documentaire. Zij vond dat zij belangrijker was voor Andre dan dat naar voren kwam in de filmfragmenten. Grote afwezige Roxeanne Hazes heeft niet gereageerd. Zij wilde niet meewerken aan de documentaire, en heeft tegenwoordig weinig contact meer met haar familie. Ook heeft ze onlangs aangegeven geen deel meer uit te willen maken van Holland Zingt Hazes, een jaarlijkse concertreeks met Hazes-liedjes.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Minimaal aangeklede Jutta Leerdam laat zich keuren door gluurder in badkamer (foto’s!)

Jutta is zich aan het klaarmaken in de badkamer maar wordt bekeken. Ze heeft nauwelijks kleding aan! Degene die Jutta aan het bekijken is lijkt deze outfit dan ook helemaal goed te keuren!

Fans woedend op Max Verstappen na teleurstellende onthulling (video)

Max Verstappen dacht zijn fans blij te kunnen maken met een flinke onthulling. Helaas kreeg de Nederlander eigenlijk alleen maar kritiek op deze video...

Geluksvogel Rico Verhoeven pronkt met de heerlijke vormen van Naomy van Beem (video!)

Rico Verhoeven is overduidelijk enorm trots op zijn knappe vriendin. Hij plaatst een prachtige vakantievideo waarin vooral de vormen van zijn vriendin de hoofdrol spelen!