Foto: Roxeanne Hazes laat volgers watertanden met diep inkijkje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Roxeanne Hazes weet iedereen omver te blazen met haar nieuwste foto. Ze geeft hier wel een heel bijzonder inkijkje. 

De heerlijk strakke outfit van Roxeanne Hazes

De knappe zangeres Roxeanne Hazes weet wel hoe ze haar volgers moet laten watertanden. Dankzij haar nieuwste foto zijn de volgers van Roxeanne weer helemaal voldaan. Ze kunnen weer even vooruit. De foto’s die de prachtige blondine plaatst zijn ook wel echt een feestje om naar te kijken. Roxeanne ziet er natuurlijk geweldig uit. Haar strakke outfit zorgt ervoor dat je alle mooie vormen van haar kan zien. Maar wat echt bijzonder is, dat is toch wel de hals van het jurkje, die wat diep is uitgesneden, zodat je heel veel ziet van het knappe van de zangeres. Je wordt er gelijk weer aan herinnerd hoe knap Roxeanne eigenlijk is. In haar jurkje doet ze verschillende poses om zo al haar mooie kanten voorbij te laten komen.

Lees ook: Foto: Roxeanne Hazes draagt helemaal niks onder open, leren jasje
Roxeanne laat zien hoe het moet bij bijzonder optreden

Tijdens haar optreden bij ‘De Beste Zangers Live’ gaf Roxeanne zich helemaal. Ze liet zich van haar beste kant zien en horen tijdens haar weergaloze optreden. Haar fans waren erg tevreden na afloop, maar niet alleen vanwege de zang. Roxeanne had de hele avond opgetreden in het strakke, blauwe jurkje en daar waren haar volgers natuurlijk ook zeer tevreden over. Roxeanne stond de hele avond te schitteren op het podium. de jurk gaf haar een beetje extra zelfvertrouwen, waardoor ze nog meer de zaal kon imponeren. Als je Roxeanne zo op het podium ziet, dan snap je meteen waarom iedereen de hele avond aan haar lippen hing. Ze heeft een bepaalde allure waar je niet omheen kan. Wat ze ook doet, Roxeanne ziet er altijd zeer verleidelijk uit.
Roxeanne komt bij van optreden, liggend op de bank

Natuurlijk is zo’n optreden enorm intensief, zelfs als je zo getalenteerd bent als Roxeanne. Dus moest de knappe zangeres even bijkomen na een avondje flink losgaan. En dat deed ze natuurlijk lekker op de bank in een ruim T-shirt. Na de hele avond een strak jurkje gedragen te hebben, was ze hier wel eventjes aan toe. En het kledingstuk ziet er ook nog eens erg goed uit. Het laat maar weer zien dat Roxeanne Hazes alles er verleidelijk uit kan laten zien. Of het nou een strak jurkje is of een relaxed T-shirt. Roxeanne maakt er in ieder geval altijd wel wat van. Als de knappe zangeres is bijgekomen van haar avond op het podium, staan er alweer genoeg andere leuke projecten te wachten. Hopelijk deelt Roxeanne dan ook weer zoveel leuke foto’s. Dat zou namelijk haar fans erg gelukkig maken. Die smullen van al die leuke kiekjes.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Model Sylvia Geersen heeft er de kracht niet meer voor: “Ik kan het niet”

De knappe Sylvia Geersen is helemaal uitgeput. Ze heeft totaal geen kracht meer en kan het allemaal niet meer aan. Wat is er toch allemaal aan de hand?

Angela Schijf kan voorgangers Do, Trijntje en Marlijn niet overtreffen in The Passion

Angela Schijf speelt Maria in The Passion 2024. Maar kan ze haar voorgangers Do, Trijntje en Marlijn wel overtreffen? Daar verschillen de meningen over.

Sophie Bouquet en Erik De Vogel misdragen zich achter de schermen bij GTST

Het gaat er af en toe heftig aan toe achter de schermen bij GTST. Vooral Sophie Bouquet en Erik de Vogel zouden zich flink misdragen.