Foto: Roxeanne Hazes deelt smakelijke vakantiekiekjes aan het water

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Roxeanne Hazes is momenteel heerlijk vakantie aan het vieren aan het water. En daar moeten natuurlijk wat mooie foto’s van gemaakt worden. 

De prachtige zangeres Roxeanne Hazes heeft besloten om haar vakentie even heerlijk aan het water door te brengen. In haar zwemkleding brengt Roxeanne een enorm ontspannen dag door met vrienden en familie. En dat kan natuurlijk niet zonder een aantal prachtige foto’s te maken als herinnering aan de leuke tijden. Op elke foto ziet Roxeanne er natuurlijk buitengewoon knap uit. Maar dat zal ze ongetwijfeld zelf ook wel geweten hebben, vandaar dat ze de foto’s ook op Instagram plaatst. Zo kunnen al haar volgers meegenieten van haar ontspannen dagje aan het water.

Lees ook: Video: Uitgeputte Roxeanne Hazes laat zich op dubieuze manier filmen

Roxeanne ligt er ontspannen bij op bijzonder verleidelijke foto

Roxeanne kan twee dingen heel erg goed. het eerste is natuurlijk zingen en het tweede is dat de knappe zangeres erg goed is in het maken van smakelijke foto’s. Roxeanne weet wel hoe ze zichzelf op een goede manier moet presenteren. Zelfs in haar weet ze zichzelf nog zo op de foto te zetten, dat ze uitermate charmant overkomt. Roxeanne is een bijzondere vrouw, die in elke situatie zichzelf van haar meest charmante en aantrekkelijke kant laat zien, zonder dat het ordinair wordt. En dat is natuurlijk erg bijzonder. Want foto’s van jezelf nemen in zwemkleding kan iedereen, maar die foto’s er dan ook nog eens zo smaakvol uit laten zien, dat kunnen slechts een aantal mensen.

Roxeanne en Erik samen op de foto

Natuurlijk moet er ook even een romantische foto gemaakt worden van Roxeanne samen met haar vriend Erik. Het leuke stel kon niet anders dan even samen op de foto. Lekker dobberend op het water genieten de twee van elkaar. Tenminste… Erik geniet wel van Roxeanne, maar de zangeres lijkt zelf meer geïnteresseerd in de camera. De knappe brunette is altijd op haar hoede dat ze er het beste uit ziet. En dus houdt ze de camera nauwlettend in de gaten. Het zal Roxeanne niet overkomen dat ze slecht op de foto staat aan het einde van de dag. Roxeanne wil alleen maar goede foto’s van zichzelf hebben.

Roxeanne lacht op de foto aan het einde van mooie dag

Natuurlijk moet er aan het einde van de mooie dag nog even een selfie gemaakt worden met een goede vriendin. En dat gebeurt in het warme zonnetje, terwijl de twee lachend naar de camera kijken. Roxeanne heeft een heerlijke dag achter de rug met haar familie. Ze hoopt dat er nog veel dagen zoals deze zullen volgen, want dan heeft Roxeanne echt een fijne zomer. Voor nu richt ze haar blik weer op haar optredens, want die gaan er binnenkort ook weer aankomen. Maar de zangeres vond het wel fijn dat ze even tijd had om met haar familie door te brengen. De foto’s van de dag bewaart Roxeanne goed. Dan kan ze straks nog jaren nagenieten van alle mooie momenten die ze deze dag heeft beleefd.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Drama bij ‘De Bachelor’, Paul en Rien zoenen al in vijfde aflevering met meerdere deelneemsters!

Bachelors Paul en Rien nemen het er flink van tijdens het nieuwe seizoen. In de vijfde aflevering zoenen ze allebei al met meerdere deelneemsters! Dit zal voor heel wat drama gaan zorgen...

Model Sylvia Geersen heeft er de kracht niet meer voor: “Ik kan het niet”

De knappe Sylvia Geersen is helemaal uitgeput. Ze heeft totaal geen kracht meer en kan het allemaal niet meer aan. Wat is er toch allemaal aan de hand?

Angela Schijf kan voorgangers Do, Trijntje en Marlijn niet overtreffen in The Passion

Angela Schijf speelt Maria in The Passion 2024. Maar kan ze haar voorgangers Do, Trijntje en Marlijn wel overtreffen? Daar verschillen de meningen over.