Foto: Roxanne Kwant gaat diep door knieën in strakste outfit ooit

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Dit is even iets heel anders dan we van Roxanne Kwant gewend zijn! Ze draagt een ontzettend strak pakje en plaatst bij haar post; “catch flights, geen soa’s!” 

Roxanne Kwant verwent volgers met foto

De 25 jarige Roxanne Kwant is in het koude Finland. Ze heeft een flinterdun skipak aan en die zit enorm strak dus dat zal de warmte zeker goed vasthouden! Roxanne is super lenig als je ziet hoe de jongedame zo even makkelijk door haar benen knielt. We zijn allemaal wel bekend met de mooie volle rondingen van Roxanne Kamp! Dat brengt dit skipak perfect tot zijn recht. De witte sneeuw zorgt dat haar prachtige blauwe ogen gaan stralen, ongelooflijk wat een kralen! Voor Roxanne Kwant beginnen veel deuren te openen. Zo mag ze meedoen aan het nieuwe seizoen van succes programma Het Perfecte Plaatje. Dit keer is Roxanne dus niet degene die mag poseren voor een foto maar staat ze aan de andere kant van de camera, zoals hieronder in haar Instagram-post. Naast Roxanne doet o.a. ook Babette van Veen mee aan Het Perfecte Plaatje, haar kennen we natuurlijk van GTST.

Lees ook: voormalig Rumag-presentatrice Roxanne Kwant is dol op mayonaise in eerste nummer

Roxanne Kwant veel te vinden op TikTok

Roxanne Kwant is dus al lang bezig met creatieve filmpjes maken om zichzelf zo verder te ontwikkelen. De ambities van Roxanne liggen naar eigen zeggen vooral bij presenteren. Toch is de blondine ook een ware hit op TikTok. Eén filmpje van Roxanne ging zelf viral met meer dan 2 miljoen views. In dit filmpje brak ze haar enkel en zie je hoe ze wordt afgevoerd met de ambulance. De meeste filmpjes zijn Roxanne die een grappige sketch maakt of over haar favoriete saus mayonaise praat. Ze maakte zelfs een post waarin ze deed alsof ze MAYO boven haar wenkbrauw had getatoeëerd. Op dit moment zit Roxanne bijna tegen de half miljoen volgers aan. In totaal heeft ze meer dan 17 miljoen likes op al haar TikTok filmpjes gekregen. Dat is een bizar hoog aantal, hieronder het filmpje waar ze wordt afgevoerd met de ambulance!

Lees ook: Wordt ‘Niks is Heilig’ van Maan de Steenwinkel een nummer 1 hit?

@roxannekwant Pas op jongens het is glad buiten #fyp ♬ origineel geluid – Roxanne Kwant

Roxanne blijft oogverblindend!

Hoewel de influencer, die we inmiddels wel mogen aanduiden als zangeres, zingt over mayonaise en lekkere snacks, blijft ze zelf toch echt wel het lekkerste hapje. Je hoeft maar een korte blik te werpen op haar Instagram pagina om te zien waarom. Roxanne is een prachtige dame die er geen moeite mee heeft om dat ook te laten zien. Roxanne is een van de mooiste vrouwen van het internet op dit moment. Waar sommige dames nogal onzeker kunnen zijn over hun is Roxanne extreem trots op wat ze te bieden heeft en ze showt haar dan ook graag in de meest mooie foto’s. Op Instagram heeft Roxanne meer dan 250 duizend volgers.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam laat je dwars door nauwelijks aanwezig topje kijken (foto!)

Jutta Leerdam is nog geen half uur terug in Nederland of ze begint al weer mooie foto's te maken voor haar vriendje Jake Paul.

Maan de Steenwinkel laat zich filmen op afgelegen strand en heeft het overduidelijk koud (video!)

Maan de Steenwinkel heeft een video online gezet, waarin blijkt dat ze het duidelijk een beetje koud had. Alles valt namelijk te zien. 

Knappe schaatsster Femke Kok doet midden op straat aan zelfliefde (foto!)

Femke Kok heeft een nieuwe foto online gezet en al haar fans worden gelijk helemaal wild. Het plaatje heeft duidelijk het gewenste effect.