Foto: Roxane Knetemann onthult pijnlijk geheim in kort broekje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Roxane Knetemann onthult een gênant geheim over haarzelf. Dit doet ze geheel op haar eigen manier, in een kort broekje.

Onlangs deelde Roxane Knetemann een wel heel opvallend kiekje via Instagram. Terwijl ze dit kiekje plaatst, onthult de blondine ook nog een nietsvermoedend geheim over zichzelf. Wist jij dit van Roxane?

Roxane Knetemann onthult gênant geheim op Instagram

Roxane Knetemann deelde laatst een uiterst opvallende foto via Instagram. Op deze foto was te zien hoe de voormalig wielrenster muziek aan het luisteren is. Dit doet ze geheel op haar eigen manier, namelijk in een opvallend kort broekje. Ze deelt in totaal drie foto’s. Op de eerste foto is te zien hoe ze zwoel naar het scherm van haar telefoon aan het kijken is, stiekem poserend, maar doen alsof ze iets aan het doen is. Op foto twee ‘ontdekt’ de blondine opeens de camera! Ze had het natuurlijk totaal niet door, maar er staat gewoon een camera op haar gericht. Zwoel kijkt ze richting de camera, terwijl ze in foto drie lachend richting de camera kijkt. Het is een soort verhaallijn, foto één ziet ze de camera nog niet, op twee ontdekt de blondine de camera en daarna poseert ze! Misschien heeft de beschrijving onder de foto hier meer over te zeggen. Want ze onthult een nogal gênant geheimpje. Roxane; “Als mensen aan je vragen welke muziek je luistert, en je moet toegeven dat het One Direction is“. Stiekem onthult Roxane dus dat ze gewoon One Direction luistert. Ach ja, moet kunnen toch? De blondine besluit het lekker op Instagram te gooien, dus zo erg zou ze zich er niet voor schamen.

Lees ook: Foto: Roxane Knetemann is grootste hoogtepunt van Tour de Femmes

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Roxane Knetemann (@roxykneet)

Roxane Knetemann deelt zomerse pikante kiekjes

Onlangs deelde Roxane Knetemann een paar opvallende kiekjes via Instagram. Op deze foto’s was namelijk te zien hoe de blondine verslag mocht doen en tafeldame mocht zijn bij de Tour de France Femmes, in Frankrijk. Deze zomerse kiekjes laten je spontaan op vakantie willen gaan, en het lijkt dan ook alsof Roxane het meer dan naar haar zin heeft gehad. We zien veel zomerse kiekjes, met veel verschillende outfits van de blondine. Op de eerste foto zien we Roxane die aan het poseren is voor de camera. Ze heeft een opvallende luchtige jurk aan, en door middel van een zwoele wegblik poseert de blondine. Daarna zien we Roxane die op een grappige manier poseert. Ze heeft een knalgroene vissershoed op en poseert lacherig voor de camera. Daarna zien we haar nog met haar twee vriendinnen en collega’s, Dionne de Graaff, en Ursula Pel. Daarna zien we eindelijk hoe ze nou écht te werk gaat. Hier is namelijk te zien hoe de blondine verslag aan het doen is. Of in ieder geval, een interview aan het doen is. Daarna krijgen we nog een goede blik op de crew en als volgt nog vele foto’s met collega’s. Klinkt als een geslaagde 4 weken dus!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Roxane Knetemann (@roxykneet)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Marieke Elsinga betast zichzelf in radiostudio

Marieke Elsinga kan zichzelf niet meer bedwingen in de radiostudio van Q-Music en begint wild te bewegen en wrijven. En dat op camera!

Foto: Katja Schuurman hurkt op straat in luchtig jurkje

Katja Schuurman deelt een zeer opvallende foto op Instagram. Wat is hier aan de hand, en waarom hurkt ze midden op straat?

Foto: Kelly Piquet likt zich suf op verjaardag Max Verstappen

Kelly Piquet, de beeldschone vriendin van Max Verstappen heeft een erg spannende dag achter de rug, namelijk de verjaardag van haar vriend.