Foto: Roxane Knetemann ligt in fietspakje op de vloer

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Roxane Knetemann heeft voor een nieuwe shoot even een heerlijk fietspakje aangetrokken. Maar uiteindelijk belandt de verleidelijke dame op de vloer. 

Trainingsvideo van Roxane Knetemann loopt uit de hand

Op 1 juni komt Roxane Knetemann het SBS6 team versterken op de Alpe d’HuZes. Dit unieke sportevenement heeft tot doel zoveel mogelijk geld op te halen voor kankeronderzoek en het verbeteren van de kwaliteit van leven van kankerpatiënten. Roxanne vertelde het me op Instagram. Op de Alpe d’HuZes beklimmen, rennen of lopen 5000 deelnemers tot wel 6 keer per dag de Alpe d’Huez onder het motto “never give up”. Roxanne voegt zich bij hen op haar fiets. Maar daar moest natuurlijk wel voor getraind worden en even een aankondiging voor gefilmd. Maar dat liep zoals je kan zien een beetje anders.

Lees ook: Video: Roxane Knetemann schept op over bedprestaties bij Vandaag Inside
Roxane Knetemann belandt verleidelijk op de vloer

Het lijkt wel een beetje op de set van een hele foute film als je er zo naar kijkt. Roxane Knetemann op de vloer, uitgeput naast een grote camera. Liggend op de vloer hijgt ze nog even na. Je kan er in ieder geval allemaal wilde ideeën op los laten. Maar het valt gelukkig allemaal mee. Roxane was gewoon klaar met het filmen van haar trainingsfilmpje voor de grote race die ze gaat doen met het SBS-team en daar moest ze even van bijkomen. Het gaf de knappe blondine een mooi moment om even een foto te maken van zichzelf in de heat of the moment.
Roxane Knetemann mooie uitstraling

Roxane Knetemann is een ontzettend zelfverzekerde dame en dat zie je vooral terug in haar mooie foto’s. De knappe blondine plaatst regelmatig mooie foto’s op haar Instagram en je ziet dat ze er steeds zelfverzekerder uitziet. Roxane weet keer op keer een plaatje te schieten dat ongelooflijk interessant over komt. Zo weet de prachtige analiste haar volgers eigenlijk continu tevreden te houden. En dat is natuurlijk weer een hele prestatie. Al zijn de volgers van Roxane snel tevreden, die willen alleen maar een mooi plaatje van de knappe blondine zien en hun dag is weer helemaal goed. Gelukkig vindt Roxane het niet zo erg om aan dit verzoek te voldoen.
Roxane voelt zich het meest thuis op de fiets

Het is best wel weer bijzonder dat Roxane Knetemann meedoet aan de de Alpe d’HuZes. De prachtige blondine voelt zich namelijk zelfs na haar sportcarrière nog enorm thuis op een tweewieler. En dat kan je ook wel zien als je al haar prachtige foto’s zo ziet. De knappe blondine weet met haar leuke foto’s op de fiets haar publiek ook goed tevreden te houden. Die genieten er van als Roxane zich op haar gemak voelt. En het lijkt erop dat ze dat hier absoluut doet. Dus dan zijn ze ook wat sneller geneigd om haar te steunen in haar wilde avonturen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Indigo Oord laat luchtig jasje openhangen met bijna niks eronder (video’s!)

De bloedmooie Indigo Oord, voornamelijk bekend van The Bachelor, lijkt een hoop talenten te hebben. In een zéér opvallende video duikt ze samen op met een bekende Nederlandse hiphopartiest...

Win: Gratis kaarten voor bioscoopfilm The Fall Guy

The Fall Guy is een ode aan de stuntman: de man die alle klappen opvangt, en eigenlijk nooit genoeg waardering krijgt. Tot nu! Met Ryan Gosling en Emily Blunt aan boord gaat dit sowieso een bioscoop-hit worden!

Video: Je gelooft nooit wat Roxy Dekker draagt in haar nieuwe videoclip

De videoclip van het nieuwe nummer van Roxy Dekker is uit. Roxy heeft een wel heel opvallende outfit aan in deze video!