Foto: Roxane Knetemann laat kijkers genieten tijdens Avondetappe

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Voormalig wielrenster Roxane Knetemann wordt tegenwoordig veel om haar expertise gevraagd als het om de fietswereld gaat. Nu mag ze kijkers laten genieten. 

Normaal zit ze aan tafel bij de heren van Vandaag Inside, maar daar zal de knappe Roxane Knetemann de komende maand geen tijd voor hebben. Ze mag namelijk nu een maand lang over wielrennen praten tijdens de Avondetappe van de NOS. Dat maakt het normaal vrij slaperige programma toch een beetje het kijken waard. Waar je normaal in slaap sukkelt na een dag wielrennen om het slaapverwekkende commentaar van de NOS, heb je nu Roxane die je niet alleen wakker houdt, maar ook de hele avond vermaakt. En dat is toch wel een flinke vooruitgang.

Lees ook: Foto: Roxane Knetemann laat zich verwennen door op hol geslagen mannen

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Roxane Knetemann (@roxykneet)

Roxane straalt helemaal als ze het over wielrennen heeft

Als voormalig wielrenster is Roxane natuurlijk nog helemaal in de ban van de sport. Ze straalt dus ook helemaal op als ze het over haar passie mag hebben. En dat komt goed over op beeld. Vandaar dat zoveel programma’s haar graag erbij hebben als het over wielrennen gaat. Ook helpt het dat Suzanne ook heel leuk is om naar te kijken. Dat scheelt ook wel een flink stuk. Zo heb je als kijker ook nog iets moois om naar te kijken, tussen alle heftige analyses in. Roxane weet er daarnaast ook echt een feestje van te maken en dat straalt ook over op de andere gasten aan tafel of de mensen die ze die dag interviewt. Roxane is dus een uitstekende keuze om de komende maand van de Tour de France verslag te laten doen.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Roxane Knetemann (@roxykneet)

De fleurige outfits van Roxane Knetemann

Van één ding ben je in ieder geval verzekerd de komende maand. Roxane zal genoeg leuke kleding dragen tijdens haar verslag van de Avondetappe. Roxane heeft een voorliefde voor vrolijke en kleurrijke outfits, dus daar zie je haar dan ook vooral in rondlopen. Het zijn vaak pakjes die goed de aandacht trekken en anderen gelijk vrolijk maken. Want dat is iets wat Roxane absoluut voor elkaar wilt krijgen. De wielersport is ook erg leul en vrolijk, dus waarom zou je daar jezelf niet naar kleden? Roxane heeft duidelijk de stemming goed te pakken!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Roxane Knetemann (@roxykneet)

Roxane is de komende maand jouw bron van vermaak

Wat er ook gebeurt tijdens de Tour de France, Roxane is de komende maand jouw voornaamste bron van vermaak. Tijdens de Avondetappe zal ze niet alleen vakkundig ingaan op de race van de dag en alvast de volgende race voorbeschouwen, maar haar leuke interacties met mensen, haar vrolijke persoonlijkheid en haar mooie voorkomen zorgen ervoor dat het normaal stoffige programma een waar feestje wordt om naar te kijken. De komende maand staat dus geheel in het teken van Roxane Knetemann.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Kelly Piquet laat zich van achter bekijken in strakke leren broek

Kelly Piquet heeft zich in een heerlijke outfit gehesen, en checkt zichzelf van top tot teen in de spiegel! Zie hier de beelden...

Foto: Openhartige Sylvana IJsselmuiden knalt bijna uit haar truitje

De knappe presentatrice besluit om weer een keer live te gaan en alle vragen van haar volgers te beantwoorden. En dat doet ze in een heel strak truitje. 

Foto: Vrijgezelle Jutta Leerdam laat al haar vormen zien in superstrak jurkje

Jutta Leerdam heeft een van de knapste lichamen in de schaatswereld. Dat zie je vooral goed wanneer ze weer een bijzonder pakje aantrekt.