Foto: Roxane Knetemann gooit been omhoog in strakke legging

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Hoewel Roxane Knetemann is gestopt met fietsen, is ze duidelijk niet gestopt met rekken. De NOSsport analiste laat haar volgers nog maar eens zien hoe lenig ze is!

De bijzondere stretches van Roxane Knetemann

Roxane plaatste op Instagram een foto met de beschrijving: “Rennend (of stretchend) de nieuwe week in!”. Op de foto erbij neemt ze een leuke houding aan om haar bil en bovenbeen te rekken. Ze doet het zo soepel dat ze erbij kan lachen. Het is duidelijk te zien dat de dame niet is gestopt met deze oefeningen toen ze in 2019 stopte met rondjes rijden op de fiets. Daarvoor was het natuurlijk routine voor haar om bezig te zijn met haar lichaam. Door deze standvastigheid werd ze twee keer Nederlands kampioen in de puntenkoers. Nu is ze drukker met sport analyseren voor NOSsport en is ze soms te zien bij andere sportprogramma’s zoals het praatprogramma Vandaag Inside van René van der Gijp, Wilfred Genee en Johan Derksen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Roxane Knetemann (@roxykneet)

Nieuwe passie Roxane Knetemann na fiets-carrière

De foto van Roxane Knetemann werd gemaakt tijdens het stretchen voor het hardlopen. Dit is namelijk de nieuwe passie van de dame na het fietsen. In oktober liep de dame haar eerste marathon, dat is best een grote prestatie op sportgebied. Vervolgens liep ze ook nog De Halve Marathon Van Egmond. Een wedstrijd die zwaar is omdat een deel over het strand gelopen wordt en dat is zwaarder dan rennen op een verharde weg. Ze geeft haar volgers vaak updates na zo’n wedstrijd over hoe het ging, ze is erg trots op haar prestaties. Verder plaatst ze op Instagram veel over haar werk. De dame heeft niet veel vaste programma’s, dus zien we van alles voorbij komen waar ze één keer te zien is. Zoals De Avondetappe in de zomer over de Tour De France of De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld. In het laatste programma ging ze op pad met Rutger Castricum, een journalist, die ook een beetje sportief bleek. Al deed hij naast het hardlopen liever golf dan wielrennen, maar hij is soms ook wel te vinden op de fiets. Want in alle programma’s waar Roxanne verschijnt moet de fiets wel even langskomen. Het lijkt het merk van de blondine. Ze is overal voor te porren zolang er maar een klein stukje wielrennen bij hoort. Zo gaf ze laatst een speech, waarbij ze online achteraf schreef dat ze nog nooit zoiets had gedaan. Het was op een evenement van de UCI, de internationale wieler unie, dus ze kon stiekem gewoon over wielrennen praten en dat heeft ze zeker wel vaker gedaan.

Roxane Knetemann nog geen Instagram influencer

Hoewel Knetemann haar Instagram dus wel gebruikt, is duidelijk dat ze niet echt het influencer pad op gaat. Waar andere sporters heel succesvol zijn met online dingen delen, komt dit voor Roxane nog niet echt van de grond. Ze plaatst wel af en toe wat foto’s tussendoor dat het bijvoorbeeld lekker weekend is, maar ze heeft niet echt een boodschap bij foto’s die niet over haar werk gaan of beschrijven wat ze heeft gedaan. Ze probeert er wel een leuk verhaaltje bij te zetten maar die boodschap komt vaak niet helemaal over.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Roxane Knetemann (@roxykneet)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Daniëlle Oerlemans is geen spat veranderd op heerlijke foto in badkleding

De oud-wielrenster Daniëlle Oerlemans verwent volgers met pikant kiekje in schaars geklede badkleding, want de beste vrouw viert haar verjaardag! 

Schaatsster Joy Beune verleidt haar fans met onweerstaanbare vakantiefoto’s

De 23-jarige Joy Beune is op welverdiende vakantie in Parijs. Ze verleidt haar volgers met een hele reeks aan onweerstaanbare kiekjes! 

Foto: Juultje Tieleman poseert aan zee in weinig verhullend jurkje

Juultje Tieleman is uitgebreid aan het poseren aan zee. De blondine draagt een weinig verhullend jurkje terwijl ze alles van zichzelf laat zien...