Foto: Roxane Knetemann fietst het liefst met haar ritsje helemaal open

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Roxane Knetemann houdt nog altijd van fietsen, maar dat doet de knappe blondine dan wel op haar eigen manier. Met de rits open. 

Met haar ritsje helemaal open fietst Roxane Knetemann door

De knappe analiste was vroeger natuurlijk wielrenster en heeft af en toe nog steeds de neiging om op de fiets te stappen. Ze doet dit jaar mee aan de Alpe D’HuZes en is daar flink voor aan het oefenen. Als het aan Roxane ligt gaat ze straks in één stuk de route door en eindigt ze als een van de eerste. Daar is ze in ieder geval nu hard voor aan het trainen. En wat is er nu lekkerder dan trainen met je shirtje open? Dat dacht Roxane ook en dus deed ze de rits van haar pakje helemaal open. Zo kon ze heerlijk genieten van een beetje verkoeling tijdens het rijden.

Lees ook: Foto: Roxane Knetemann draagt stiekem heerlijk jurkje in commentaarhokje

Roxane stapt nog steeds graag op een fiets

De knappe blondine stapt nog altijd graag op een fiets. Dat merk je wel als je bovenstaande foto zo ziet. Toch zou ze niet meer op hoog niveau willen fietsen. Maar dit soort races vindt ze dan wel weer erg mooi om aan mee te mogen doen. Roxane houdt er veel meer van tegenwoordig om even te genieten en haar rust te pakken. En dat kan ze als geen ander. Kijk maar even naar de foto hieronder. Daar is Roxane even klaar met alle drukte in haar leven en pakt ze een minuutje voor zichzelf. En ze ziet er natuurlijk erg goed uit terwijl ze dat doet. De knappe analiste weet van elke foto een feestje te maken.

Roxane Knetemann is een prachtige verschijning

We mogen met zijn allen heel erg blij zijn dat Roxane de overstap heeft gemaakt van sport naar televisie. Want daardoor kan je veel vaker genieten van deze knappe blondine. Roxane weet namelijk met haar prachtige uiterlijk en verleidelijke outfits de meeste kijkers helemaal om haar vinger te binden. En dat geeft maar weer aan hoe verleidelijk de blondine eigenlijk is. De knappe analiste weet als geen ander hoe ze goed over moet komen op beeld en gebruikt dat talent dagelijks bij het maken van haar diverse programma’s. Met Roxane Knetemann in de uitzending weet je in ieder geval dat je iets leuks gaat hebben om naar te kijken. Of de aflevering nu goed is of niet, het prachtige uiterlijk van Roxane Knetemann maakt een hoop goed.

Roxane Knetemann vraagt je steun

Binnenkort is het zover en gaat Roxane Knetemann de Alpe D’HuZes rijden. En je kan haar nog steunen door een bepaald bedrag te doneren. Roxane roept haar volgers op om alsnog een klein bedrag wat ze kunnen missen te doneren voor dit goede doel. Het is een erg nobel streven van Roxane om op deze manier geld in te zamelen. En op deze manier kan de knappe blondine een goed doel combineren met iets waar ze van houdt, namelijk fietsen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Het zit in haar bloed: Emma Deckers neemt haar twee enorme tennisballen mee naar Wimbledon (foto’s!)

De mooie Emma Deckers heeft een foto online gezet die momenteel alle aandacht trekt. Zie zelf maar waarom!

Rico Verhoeven krijgt bakken kritiek na deze video met Naomy van Beem: ‘Golddigger vibes’

Rico Verhoeven heeft een nieuwe video gedeeld, waarin hij samen met zijn vriendin te zien is. Niet iedereen is er blij mee. 

Roxy Dekker gaat stiekem weg met deze bekende rapper (foto’s!)

Roxy Dekker heeft een nieuwe single en die promoot ze met een wel hele bijzondere gast. Bekijk het snel hier!