Foto: Roxane Knetemann draagt stiekem heerlijk jurkje in commentaarhokje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Verslaggeefster Roxane Knetemann pakt uit met heerlijk Spaans zomerse jurkje bij de Ronde van Spanje voor vrouwen! 

Roxanne maakt stiekem selfie in commentaarhokje

Niemand minder dan Roxane Knetemann, de voormalig wielrenster, doet tegenwoordig verslag van de Ronde van Spanje voor vrouwen voor de NOS. Het belooft een drukke periode te worden voor Roxane, maar dat weerhoudt haar er niet van om helemaal in de Spaanse zomersfeer te komen. En hoe doet ze dat? Met een geweldig jurkje natuurlijk! Ja, je hoort het goed! Roxane heeft besloten om het commentaarhokje in de Nederlandse studio te veranderen in een Spaanse fiësta. En dat doet ze niet zomaar. Nee, ze heeft haar beste zomerjurkje uit de kast gehaald om de warme sfeer van Spanje naar Nederland te brengen. Terwijl de renners zich in het zweet werken op de Spaanse wegen, zit Roxane comfortabel in haar commentaarhokje. En laten we eerlijk zijn, wie wil er nu niet in een zomerjurkje naar het werk gaan? Roxane bewijst dat het kan, zelfs als je in een studio zit en commentaar geeft op een sportwedstrijd!

Lees ook: Foto: Roxane Knetemann ligt in fietspakje op de vloer
Roxanne kan haar liefde voor wielrennen niet loslaten!

Afgelopen dagen waren perfect om te gaan fietsen en Roxane besloot dan ook haar stalen ros uit de schuur te halen en de weg op te gaan. En natuurlijk kon een leuke selfie tijdens haar rit niet ontbreken! Met haar strakke wielertenue en haar stalen ros onder haar, trapte Roxane vol enthousiasme door de prachtige landschappen. De zon scheen op haar gezicht en de wind waaide door de gleufjes van haar helm. Het was duidelijk te zien dat ze genoot van haar fietstocht. En wie kan haar dat kwalijk nemen? Er is immers geen betere manier om van de natuur te genieten dan op de fiets. Tijdens haar rit maakte Roxane een leuke selfie die je hieronder ziet. Met een grote glimlach op haar gezicht en haar fiets onder haar achtergrond, bewees ze eens te meer haar liefde voor de wielersport.
Roxanne krijgt de eer om startshot te doen

Roxane Knetemann heeft de eer gekregen om het startshot te geven voor een grote wielrennerswedstrijd. Op de foto zie je haar klaarstaan, met een pistool in haar hand en een geconcentreerde blik op haar gezicht. Maar voordat ze het startshot geeft, staan er ontzettend veel wielrenners te popelen om te beginnen aan hun race tocht. Met zoveel deelnemers aan de start, is het duidelijk dat het een grote en belangrijke wedstrijd is. De spanning is te voelen en het is aan Roxane om deze spanning om te zetten in energie. Als voormalig wielrenster weet ze als geen ander hoe belangrijk het is om een goede start te maken, en dus is het haar taak om ervoor te zorgen dat de race goed begint. Met haar pistool in haar hand wacht Roxane op het teken om het startshot te geven. De wielrenners staan allemaal klaar en de adrenaline giert door hun lijven. En dan, op het moment suprême, geeft Roxane het startshot. Een luid knal vult de lucht en de wielrenners vertrekken, klaar om de race van hun leven te rijden.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Zit Jake Paul achter breuk tussen Jutta Leerdam en schaatsteam Jumbo? (video)

Jutta Leerdam en Jumbo gaan uit elkaar! Is Jutta's steenrijke vriendje Jake Paul stiekem de boosdoener? 

Pien Hersman daagt knappe collega Robin Groot uit voor heerlijk ritje op elektrisch monster (video)

Pien Hersman rijdt in de buitenlucht op haar nieuwe elektrische hengst. Ploeggenote Robin Groot is natuurlijk meteen jaloers!

Styliste Roos Reedijk is deelnemers Kopen Zonder Kijken spuugzat (video)

Roos Reedijk laat net iets te duidelijk merken dat ze echt helemaal klaar is met de deelnemers van Kopen Zonder Kijken.