Foto: Rose Bertram deelt foto in kort tijgerpakje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Rose Bertram heeft weer een nieuwe fotoshoot achter de rug. Deze is nóg pikanter dan gewoonlijk. Snel kijken dus!

Rose Bertram deelt beelden via Instagram. Inmiddels is dat natuurlijk geen verrassing meer voor haar volgers, want model Rose deelt regelmatig kiekjes van haar fotoshoots. Alleen zó verrassend en als deze foto’s zien we ze zelfs bij deze Belgische schone zelden. De blondine is duidelijk op één missie; haar volgers verleiden!

Rose Bertram schittert tijdens fotoshoot in kort tijgerpakje

Rose Bertram deelt natuurlijk vaak via Instagram haar fotoshoots. De blondine is duidelijk trots op haar poses en haar talent voor model staan. Nu deelt Rose ook weer zo’n foto, waar ze een trotse houding aanneemt in een outfit. De blondine verwent haar volgers opnieuw met een uitdagende foto! Op de foto is te zien hoe Rose in een klein tijgerpakje poseert. Met een vestje en een extreem kort rokje van panterprint kijkt de blondine vol trots de camera in. Echter zie je niet precies of Rose de camera inkijkt, want ze heeft een stoere zonnebril voor d’r ogen. Deze fotoshoot was voor Christian Dior, één van de grote wereldmerken waarvoor Rose vaker model staat. De blondine is zeker geen amateur meer, want ook staat ze op de covers van grote bladen als Grazia, of Vogue. Rose Bertram is uitgegroeid tot een internationale ster!

Lees ook: Rose Bertram laat volgers kwijlen met overheerlijke foto’s van warme vakantie

Rose Bertram laat open vestje wapperen in de wind

Onlangs was het wéér raak met Rose Bertram en haar prettige kiekjes. Dit keer poseerde de blondine voor Grazia, en was het wederom weer lekker . Rose was te zien in een alledaagse outfit. Althans, niet volledig alledaags, want met zó weinig kleding gaat de blondine waarschijnlijk niet vaak over straat. Ze draagt een lange, bruine zomerse jas. Dat was een luchtige keus, aangezien ze er niks onder aan had. Ze wist alles nog maar nét te bedekken voor de camera. Hierna deelt de blondine nog een pose, alleen deze lijkt iets meer bedekt te zijn. Zeg maar gerust veel meer, want de tweede outfit die Rose presenteert is een échte herfstoutfit. Met een lange jas en een uitdagende blik presenteert de blondine deze outfit. Echter lijkt de eerste outfit van Rose tóch meer in de smaak te vallen bij haar volgers. Het is duidelijk wat die willen, en dat is hoe pikanter, hoe beter. Rose weet dus heel goed hoe ze hiermee moet omgaan, door middel van vele kiekjes plaatsen op haar sociale media. Gaan we binnenkort nog meer kunnen genieten van Rose? In ieder geval boft Grazia maar met zo’n bloedmooi model…

Lees ook: Rose Bertram laat volgers kwijlen met overheerlijke foto’s van warme vakantie

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Jutta Leerdam knalt bijna uit haar extreem krappe sporttopje

Jutta Leerdam gedraagt zich ondeugend in de kleedkamer en maakt video waarbij ze een wel héél krap sporttopje draagt!

Lies Zhara schokt Nederland met heetste vakantiebeelden tot nu toe (Foto’s!)

Lies Zhara laat ons massaal watertanden met deze prachtige beelden tijdens haar zonnige vakantie. Je hebt zelf een lange vakantie nodig om van deze foto's bij te komen!

Sylvana IJsselmuiden moet handdoekje goed vasthouden in verlaten zwembad (foto’s!)

Sylvana IJsselmuiden gooit graag haar pluspunten in de strijd. Na een duik in het water is ze kletsnat en moet ze haar handdoekje goed vasthouden...