Foto: Romy Monteiro verleidt volgers met open jurkje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Romy Monteiro is ontzettend goed in het plaatsen van de meest verleidelijke foto’s. Ook deze keer is het raak en laat ze veel van zichzelf zien. 

Romy Monteiro heeft een groot gat in haar jurk

Schrik niet, maar er zit een ontzettend groot gat in het jurkje van Romy Monteiro. Maar het is niet een of ander kleding ongeluk. Dit gat in haar jurk is ook daadwerkelijk de bedoeling. Het open jurkje zorgt er wel voor dat je meteen meer zocht hebt op het prachtige lichaam van Romy Monteiro. Je kan dus meteen zien hoe goed haar lichaam er uit ziet. En dat alleen als is een feestje. Maar Romy moest ook naar een echt feestje toe. Daarom had ze de verleidelijke jurk uit de kast gehaald. Met een drankje in haar hand heeft Romy nog heel even de tijd om te poseren voor ze weer door moet. Haar volgers zijn in ieder geval erg blij met het plaatje. Het levert Romy allemaal complimentjes op onder de foto. Daar zal de knappe brunette ongetwijfeld erg blij mee zijn. Want wie hoort nou niet graag dat ze er goed uit ziet?

Lees ook: Video: Romy Monteiro schudt keihard met haar achterste in boevenpakje

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Romy Monteiro (@romymonteiro)

Het open jurkje van Romy Monteiro laat jouw mond openvallen van verbazing

Iedereen die de foto van Romy Monteiro ziet heeft eigenlijk dezelfde reactie. hun mond valt open van verbazing. Want een hoop mensen waren alweer een klein beetje vergeten hoe verleidelijk de actrice en zangeres kon zijn. Romy weet met haar ongelooflijk mooie jurk het geheugen van mensen flink op te frissen. Opeens heeft iedereen het weer over Romy Monteiro en haar verleidelijke lichaam. Maar hebben ze gelijk? Is Romy Monteiro echt zo verleidelijk als mensen zeggen? Als je de foto’s mag geloven wel. Romy weet heel goed haar beste kanten te belichten op de foto. Met een verleidelijke blik draait ze zich nog even open richting de camera, zodat ze al haar volgers nog even zwoel aan kan kijken. En die blik is toch echt wel hemels.

Over de zwoele blik van Romy Monteiro gesproken

Dat Romy een beetje zwoel kon kijken daar ben je na haar vorige foto wel achter. Maar voor de mensen die nog net even dat extra zetje in de rug nodig hebben, heet Romy maar even een nieuwe foto geplaatst. En deze foto is ontzettend fijn om naar te kijken. Het is slechts een selfie van Romy, maar dat is al genoeg om helemaal bij weg te smelten. Romy en haar blik zijn een factor waar je duidelijk rekening mee moet houden. De verleidelijke zangeres kan met slechts één blik iedereen betoveren. En dat is een zeer gevaarlijke gave. Gelukkig houdt Romy zich meestal in en zijn foto’s zoals die in de open jurk redelijk schaars. Anders zouden de mannen van Nederland toch wek wel een probleem hebben.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Romy Monteiro (@romymonteiro)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Daniëlle Oerlemans is geen spat veranderd op heerlijke foto in badkleding

De oud-wielrenster Daniëlle Oerlemans verwent volgers met pikant kiekje in schaars geklede badkleding, want de beste vrouw viert haar verjaardag! 

Schaatsster Joy Beune verleidt haar fans met onweerstaanbare vakantiefoto’s

De 23-jarige Joy Beune is op welverdiende vakantie in Parijs. Ze verleidt haar volgers met een hele reeks aan onweerstaanbare kiekjes! 

Foto: Juultje Tieleman poseert aan zee in weinig verhullend jurkje

Juultje Tieleman is uitgebreid aan het poseren aan zee. De blondine draagt een weinig verhullend jurkje terwijl ze alles van zichzelf laat zien...