Foto: Romy Monteiro in het gips na nachtelijk ongelukje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Romy Monteiro heeft een minder weekend achter de rug. In plaats van te ontspannen ligt ze met haar been in het gips. 

Romy Monteiro had de schrik van haar leven. Ze maakte een klein ongeluk mee binnen huis en moest daardoor naar het ziekenhuis. En dat was toch iets minder prettig dan ze in eerste instantie van haar weekend had verwacht. Eenmaal in het ziekenhuis aangekomen werd er erg goed voor haar gezorgd. En dat vond de knappe zangeres natuurlijk weer erg fijn. Maar haar voet werd er helaas niet meteen beter van.

Lees ook: Foto: Romy Monteiro deelt betoverend kiekje van doorschijnende galajurk

Romy werd helemaal ingepakt in het gips

In het ziekenhuis werd al snel duidelijk dat Romy haar voet ingepakt moest worden in het gips. Dat ziet er best heftig uit. Het gaat inmiddels wel goed met Romy, maar het wordt met zo’n stuk gips om je voet toch wel lastig om te zingen, acteren of presenteren. Haar werk komt dus wel even stil te liggen. Dat is wel balen voor de aantrekkelijke Amsterdamse. Maar hoe komt het dan dat Romy zich zo bezeerd heeft?

Romy moest midden in de nacht naar het toilet en stootte haar teen

Het is iets wat je normaal meestal ziet in cartoons of komische films. Iemand stoot zijn voet en meteen zwelt die op tot komische proporties. Hoewel het bij Romy niet meteen gebeurde, heeft ook zij zich gestoten met haar voet. En wel aan iets kleins, namelijk een balkje van nog geen 2 centimeter hoog. Dat is nog eens extra vervelend. Romy had haar licht niet aangedaan toen ze in de nacht naar het toilet moest en voelde plotseling hoe ze tegen het richeltje aan knalde. De volgende dag moest ze naar het ziekenhuis. Het zat de zangeres niet mee.

Breuk in voet zorgt voor lieve berichtjes

Romy zit met een scheurtje in haar voet, volgens de röntgenfoto’s. En dat betekent veel rust houden en eigenlijk het hele weekend lang niks doen. Ze moet nog een volle dag met het gips rondom haar voet lopen en krijgt dan iets waar mee te werken valt. Gelukkig genezen mensen snel van dit soort ongevallen. En haar vriend kan nu het huishouden doen, wat Romy ook niet zo erg vindt. Romy wordt daarbij overladen door live berichtjes en dat vindt de knappe zangeres natuurlijk enorm lief. Het helpt haar wel door deze zware dagen heen.

Romy heeft helaas maar één optie

Als Romy ontslagen wordt uit het ziekenhuis en weer naar huis mag, staat haar een onaangename realisatie te wachten. Romy woont namelijk op 5 hoog en heeft in haar appartementencomplex geen lift zitten. En dat betekent dat ze zichzelf met haar gipspoot omhoog moet tillen. Gelukkig gaat het goed, maar ze zat er niet bepaald op te wachten. Romy deelt haar frustraties op Instagram, waar de steun inmiddels nog hoger oploopt. Gelukkig heeft Romy een lieve vriend en hele lieve volgers die haar door dit zware moment kunnen loodsen. Dat helpt haar er weer doorheen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Lies Zhara schokt Nederland met heetste vakantiebeelden tot nu toe (Foto’s!)

Lies Zhara laat ons massaal watertanden met deze prachtige beelden tijdens haar zonnige vakantie. Je hebt zelf een lange vakantie nodig om van deze foto's bij te komen!

Sylvana IJsselmuiden moet handdoekje goed vasthouden in verlaten zwembad (foto’s!)

Sylvana IJsselmuiden gooit graag haar pluspunten in de strijd. Na een duik in het water is ze kletsnat en moet ze haar handdoekje goed vasthouden... 

Win: Gratis bioscoopkaarten voor Garfield

Het bekende stripfiguur Garfield komt tot leven op het witte doek! Gratis dagje bios met de kids? Of stiekem gewoon met je date naar Garfield? Lees dan snel verder; deze herkenbare rode kater discrimineert niet!