Foto: Romy Monteiro heeft kleverige verslaving

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Romy Monteiro doet er alles aan om in shape te blijven. Toch is er één ding waar de zangeres echt niet af kan blijven. Het is een nogal plakkerige verslaving om te hebben.

Romy Monteiro is verslaafd aan schuimpjes

Het leven van een grote artiest zoals Romy Monteiro is niet altijd makkelijk. Zo moet je als zangeres of bekend persoon er altijd op je best uitzien. Voor je het weet sta je anders met je ochtendgezicht in de roddelbladen. Daarnaast is het ook algemeen bekend dat de meeste bekende mensen altijd op een streng dieet zijn. Zo kunnen ze nog in hele strakke broeken en jurkjes passen. Deze harde wereld geld helaas ook voor Romy die meestal topfit voor de dag komt. Met of zonder make-up; Romy Monteiro ziet er altijd heel mooi uit. Toch geeft Romy op haar Instagram toe dat het niet altijd makkelijk is om zo gezond te leven want ze heeft een grote verslaving. Romy haar guilty pleasure zijn schuimblokken. Van die geel met roze dingen die je vroeger als kind kreeg in een snoepzakje. Blijkbaar is Romy er helemaal verzot op en kan ze er niet vanaf blijven. Gelukkig gaat het niet om een heftige verslaving zoals bij veel andere grote artiesten maar om een ‘brave’ snoep verslaving.

Romy Monteiro verslaafd aan schuim

Lees ook: Foto: Romy Monteiro showt haar favoriete strakke pakje

Romy Monteiro deelt exclusief kijkje achter de schermen

De talentvolle Romy Monteiro is druk bezig met haar carrière als zangers. Regelmatig wordt Romy gevraagd om een nummer voor iemand of iets te zingen. Zo zingt Romy bijvoorbeeld ook de titelsong van de paardenfilm van Britt Dekker, deze film gaat binnenkort ook in Amerika worden uitgezonden. Heel leuk voor Britt Dekker, maar ook voor Romy haar bekendheid als zangeres. Daarnaast doet Romy vooral veel optredens door het land heen. Meestal zien we alleen de mooie foto’s van Romy op het podium of de filmpjes van enthousiaste fans. Daarom besluit Romy dat het tijd was om iedereen een beter kijkje te geven van wat er achter de schermen nou eigenlijk allemaal gebeurd.

Romy Monteiro doet gekke zenuw dansjes

Het is logisch dat optreden en zingen voor duizenden mensen heel spannend is. Zelfs voor iemand die zo ervaren is als Romy Monteiro kan dat nog best eens zenuwen geven. In het filmpje van Romy over hoe het er backstage aan toe gaat is te zien dat Romy regelmatig een grappig dansje doet. Zo zien we haar een beetje door de benen gaan en alles lekker los dansen en schudden. Romy schrijft zelfs bij de filmpjes dat het een ritueel is om een dansje te doen voordat ze het podium opgaat. Wellicht ook om even op te warmen voordat ze flink los gaat voor het publiek. Wat ook opvallend is, is het grote aantal mensen dat elk optreden helemaal met Romy meegaat. Het ziet er in ieder geval heel gezellig uit en het hele team support Romy. Zo doen ze als afsluiting van de avond zelfs met zijn alle een gek dansje in de parkeergarage.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Famke Louise heeft zeer ‘spaicy’ piercing laten zetten (foto’s)

Famke Louise weet maar niet van ophouden en heeft een piercing laten zetten op een zéér interessante plek!

Beeldschone atlete Lieke Klaver duwt meer kilo’s de lucht in dan gemiddelde man (video)

Dat Lieke Klaver sterk is, kun je maar al te goed aan haar gespierde verschijning zien. Maar de gewichten die deze dame de lucht in kan smijten, laat menigeen schrikken..

Zit Jake Paul achter breuk tussen Jutta Leerdam en schaatsteam Jumbo? (video)

Jutta Leerdam en Jumbo gaan uit elkaar! Is Jutta's steenrijke vriendje Jake Paul stiekem de boosdoener?