Foto: Romee Strijd past niet meer in haar mooiste ondergoed

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Romee Strijd had altijd het kleinst mogelijke maatje, maar daar past ze nu écht niet meer in. Ze knapt zelfs bijna uit haar mooiste setjes!

Romee Strijd is één van de bekendste modellen van ons kikkerlandje. Op Instagram alleen al heeft ze miljoenen volgers. Nu deelt ze wel één heel pikant filmpje met haar volgers. Ze laat weinig meer aan de verbeelding over…

Romee Strijd staat stralend voor de spiegel

Romee heeft haar broek bijna tot onder haar heupen laten zakken. Haar blauwe setje komt er verleidelijk bovenuit. Ze heeft dan ook geen shirt of topje aan. Ze laat haar ondergoed aan de hele wereld zien. Ze past er alleen niet zo goed meer in! Het zit allemaal aan de krappe kant. De blondine is namelijk hoogzwanger. Romee Strijd is niet verlegen om haar hoogzwangere buik te tonen aan haar volgers. Ze is er juist super trots op. Haar zwangerebuik heeft alleen ook een paar nadelen. Haar mooiste ondergoed past namelijk niet meer. Ze moet nu dus allemaal nieuwe kleding kopen voor haar zwangerschap. Gelukkig krijgt Romee Strijd bijna al haar kleding gesponsord. Hier hoeft ze zich dus geen zorgen over te maken.

Romee Strijd zit op gewaagd voorwerp

De meeste vrouwen doen het lekker rustig aan wanneer ze hoogzwanger zijn. De prachtige blondine denkt hier anders over. Met haar hoogzwangere buik gaat ze op een gewaagd voorwerp zitten. Op het eerste gezicht zou je denken dat het een motor is waar het model op gaat zitten. Wanneer je even goed kijkt zie je dat het een fiets is. Er is dus niks waar je je zorgen over hoeft te maken. Ze doet dit gelukkig alleen maar voor de foto. Helemaal in het zwart valt het niet op dat ze zwanger is. Het donkere zorgt ervoor dat haar buik in het niets verdwijnt. Toch moet de hele wereld weten dat ze zwanger is. Daarom is de volgende foto ook weer een foto van haar buik.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Romee Strijd (@romeestrijd)

Zoveel mogelijk slaap pakken voor Romee Strijd

Veel ouders herkennen het probleem. Wanneer de baby eenmaal is gearriveerd word je slaap aanzienlijk minder. Romee Strijd laat nu ook weten dat ze zoveel mogelijk slaap probeert te krijgen voordat de baby komt. Zo probeert ze zichzelf optimaal voor te bereiden op de komst van de baby. Of het daadwerkelijk gaat helpen is nog maar de vraag.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Romee Strijd (@romeestrijd)

Het kan elk moment gebeuren voor Romee Strijd

De blondine is al een aantal maanden zwanger. De beeldschone Romee Strijd laat nu dan ook weten dat het bijna tijd is. Hier heeft ze het over haar zwangerschap. In de badkamer is ze zich aan het voorbereiden op haar zwangerschap. In een prachtige setting met een verleidelijk outfitje is ze er helemaal klaar voor. Laat die baby maar komen!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Romee Strijd (@romeestrijd)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Emma Wortelboer zit onder de vlekken op foto met ‘banaan’

De knappe presentatrice Emma Wortelboer heeft weer een nieuwe foto online gezet. En op deze heeft ze zich helemaal bevuild. 

Foto: Nicolette Kluijver heeft hulp nodig met ontzettend gewaagd jurkje

Nicolette Kluijver heeft een nieuw jurkje aangetrokken en het kledingstuk is ontzettend uitdagend. Dat zie je wel op haar nieuwste foto.

Video: Feestende Romy Monteiro schudt met haar achterkant

De knappe zangeres Romy Monteiro doet een heerlijk dansje waarbij ze haar achterste goed gebruikt, maar vergeet daarbij dat er achter haar ook nog iemand staat..