Foto: Robin Singels is de nieuwe vriendin van Lil Kleine

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Juicekanalen draaien overuren: Robin Singels lijkt de nieuwe vriendin te zijn van Rapper Lil Kleine. Is zij de boost die deze probleemartiest nu nodig heeft om zichzelf weer te herpakken?

Robin Singels is door verschillende juicekanalen gespot met een opvallende accessoire die haar identificeert als potentieel nieuw “slachtoffer” van Lil Kleine. Het kostte wat detectivewerk en slim denken, maar het bewijs is overweldigend. Hoe zit het precies? Robin heeft een groen tasje en datzelfde tasje is aangetroffen op een foto van de rapper en een mysterieuze vrouw in Amsterdam. Dit is weer gelinkt aan zijn vakantie in Thailand. Die Jorik dus niet alleen vierde, maar ook met een vrouw aan zijn zijde. Dat kan er dus maar één zijn, aldus Juicechannel.

Heeft Robin Singels relatie met Lil Kleine?

Lil Kleine kent op dit moment een wat mindere periode, en dat is zacht uitgedrukt. De zanger/rapper was net uit de gevangenis of hij kon alweer terug. Inmiddels Is Lil Kleine, ook wel Jorik Scholten, weer op vrije voeten en hij mocht zelfs het land verlaten. Dan ga je als rapper naar het buitenland, in dit geval Thailand voor wat rust. En daarna? Dan wil je weer optreden, en een vriendin. En het liefst zo snel mogelijk. Nou lijkt dat eerste nog wat ver weg. Maar een vriendin vinden is voor Lil Kleine geen probleem. 

Sappig nieuws: Robin Singels vast aan de rapper

De teruggevallen artiest werd laatst op de gevoelige plaat vastgelegd bij het Amstel Hotel in Amsterdam en daarna nogmaals in een Birò. Op beide foto’s is hij niet alleen. Dat laatste is trouwens een klein autootje, een soort invalidewagentje. Typisch Amsterdams, maar het past niet helemaal bij het bad boy imago van de Rapper. Een wat vreemde keuze, maar het lijkt Robin niet uit te maken waar Jorik in rondrijdt. Zij lijkt voor nu helemaal tevreden met het lieve karakter van de rapper.

Robin Singels en Lil Kleine moeten besparen

De keuze voor de kleine auto is dus wat vreemd. Maar de keuze van Robin voor Lil Kleine is natuurlijk helemaal logisch. De rapper heeft geld, status, een opvallende reputatie en krijgt momenteel alle aandacht. Maar diep van binnen zegt hij zelf een goede jongen te zijn. Robin heeft dan geen moeite met de Birò in plaats van een range rover. Zolang Jorik maar eerlijk is en betrouwbaar. En niet kwaad wordt natuurlijk.

Robin Singels is de nieuwe Jamie Vaes

“Dit is de nieuwe Jaimie Vaes!”, zegt Juice Channel. Zij weten het al zeker: deze twee hebben een relatie. Ze schijnen zelfs al een auto samen te hebben uitgekozen. Dat gaat dus de goede kant op met de twee lovers! Waar de twee al helemaal verliefd lijken en de keuze voor elkaar totaal logisch is, is online enige twijfel te bespeuren bij de volgers van Robin.

Robin Singels maakt gevaarlijke keuze

Een veilige auto is maar een keuze van Robin. De man waar ze zich nu aan vastklampt is op z’n zachtst gezegd onveilig. Lil Kleine heeft zijn vorige vriendin flink toegetakeld en het is zeker niet de eerste keer dat ze rapper in opspraak is geraakt. In tijden van #Metoo en intimidatie op de werkvloer bij bijvoorbeeld The Voice lijkt Robin tegen de trend in te gaan. Of de rapper met een discutabel imago is gewoon nog steeds veel te aantrekkelijk om te weerstaan. Zolang zij maar gelukkig is, daar draait het om. Hopelijk heeft de therapie in Thailand Jorik goed gedaan en valt hij niet in herhaling. De volgers van Robin denken van wel. Ze waarschuwen haar onder andere in de post hieronder. Maar Robin lijkt niet te willen luisteren.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Indigo Oord laat luchtig jasje openhangen met bijna niks eronder (video’s!)

De bloedmooie Indigo Oord, voornamelijk bekend van The Bachelor, lijkt een hoop talenten te hebben. In een zéér opvallende video duikt ze samen op met een bekende Nederlandse hiphopartiest...

Win: Gratis kaarten voor bioscoopfilm The Fall Guy

The Fall Guy is een ode aan de stuntman: de man die alle klappen opvangt, en eigenlijk nooit genoeg waardering krijgt. Tot nu! Met Ryan Gosling en Emily Blunt aan boord gaat dit sowieso een bioscoop-hit worden!

Video: Je gelooft nooit wat Roxy Dekker draagt in haar nieuwe videoclip

De videoclip van het nieuwe nummer van Roxy Dekker is uit. Roxy heeft een wel heel opvallende outfit aan in deze video!