Foto: Rillende Yolanthe laat fans watertanden met veel te kort jurkje in de sneeuw

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Yolanthe Cabau van Kasbergen heeft een nieuwe reeks foto’s gemaakt om haar volgers mee te verrassen. En natuurlijk zien die er bijzonder goed uit.

De bijzondere brunette weet al jaren haar volgers te verrassen met een goede mix van humor, mooie foto’s en een flinke portie zelfkennis. Het is dus geen wonder dat Yolanthe Cabau zo goed scoort online. De actrice woont al ruime tijd niet meer in Nederland, maar weet nog wel alle Nederlandse mannen te overdonderen met haar mooie foto’s. Die zorgen er toch keer op keer weervoor dat alle mannen van Nederland een mooie dag tegemoet gaan. Nu heeft ze een paar winterse kiekjes online gezet en daar kan je echt alleen maar van smullen.

De foto’s van Yolanthe Cabau zijn om van te smullen

Yolanthe geeft haar volgers even een klein kusje op haar eerste foto. Dat is natuurlijk gelijk al genoeg om ze helemaal in extase te brengen. De fans van Yolanthe Cabau worden namelijk helemaal wild van het zien van deze mooie plaatjes. De actrice kan als geen ander heel erg lief en onschuldig kijken, terwijl ze een ontzettend prikkelende outfit aanheeft. Dat blijkt maar weer op de foto’s die ze met haar volgers deelt. En natuurlijk zijn die stuk voor stuk ontzettend fijn om te zien. Yolanthe weet op haar geheel eigen manier de aandacht van haar volgers goed vast te houden. Die kunnen niet verder scrollen totdat elke foto bekeken is.

Yolanthe Cabau heeft dikke sneeuwpret

De brunette besluit haar winter door te brengen in een waar winterparadijs. En dat komt goed uit, want daardoor krijgt ze ook daadwerkelijk dat winterse gevoel mee. In Nederland zijn de winters toch al gauw een soort verlenging van de herfst, met kou en regen. Er is vaak geen vlokje sneeuw te bekennen. En dat maakt het een grauwe bende. Maar Yolanthe ontvlucht dat alles. Ze besluit om daadwerkelijk in de sneeuw haar vakantie door te brengen. En daar komen dan weer de mooiste foto’s uit. Haar fans smullen daar enorm van. Die genieten van elk winters pakje dat Yolanthe op haar vakantie draagt.

Yolanthe Cabau laat beentjes en laarsjes zien

Natuurlijk is het koud buiten, maar dat weerhoudt Yolanthe Cabau er niet van om gewoon haar beentjes en haar laarsjes te laten zien. Die zijn namelijk veel te mooi om niet te tonen. De brunette gaat er dan ook volledig voor. Veel mensen in de comments vragen zich af of het zo niet te koud wordt voor Yolanthe, maar dat lijkt oprecht nog wel mee te vallen. Gelukkig maar, want anders zou Yolanthe haar schoonheid bekopen met een flinke verkoudheid. En dat kan natuurlijk ook niet helemaal de bedoeling zijn. Yolanthe Cabau weet met haar winterse vertoning de harten van duizenden mannen te laten smelten. Die zitten keurig ook weer klaar om te zien wat Yolanthe hierna op haar tijdlijn zal plaatsen. Hopelijk is het weer net zo’n mooie foto als de foto’s die je hier hebt kunnen zien. Het zou anders toch we een beetje zonde worden.

Meer zien van Yolanthe Cabau doe je op Instagram

Wil je nou nog meer zien van Yolanthe Cabau van Kasbergen? Dan moet je even naar haar Instagram account gaan. Daar heeft de brunette namelijk nog veel meer mooie foto’s verstopt.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Actrice Bertrie Wierenga duwt haar eigen klaprozen flink tegen elkaar aan in zomers jurkje

Bertrie Wierenga weet haar grote troeven helemaal tegen elkaar aan te persen terwijl ze omringd is door bloemen en een zomers jurkje draagt!

Emma Heesters drukt in auto op knopje en krijgt hem zo omhoog (video!)

Emma Heesters drukt op haar knopje in de auto en zorgt hiermee voor flink wat beweging. Ze schrikt er zelfs een beetje van. 

EK Voetbal: Matthijs de Ligt hoopt dat hij na wedstrijden even langs mag wippen bij vrouw Annekee

Matthijs de Ligt en Annekee Molenaar zijn pas net getrouwd. Nu moet Matthijs meteen naar Duitsland voor het EK, maar hij hoopt wel even langs te mogen wippen bij zijn vrouw.