Foto: Rillende Noa Vahle kruipt in slaapzak met vrouwelijke collega

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Noa Vahle besluit héél te doen met ESPN-collega Aletha in Polen! Ze hebben het namelijk gigantisch koud, en hebben een slimme manier gevonden om zichzelf op te warmen!

Aletha Leidelmeijer deelt koud kiekje met Noa Vahle

De blondine Noa Vahle was samen met Aletha Leidelmeijer in Polen voor de voetbalwedstrijd tussen Feyenoord een Shakhtar Donetsk. Het was een bijzondere trip: indrukwekkende verhalen, gelijkspel, uitslag van 1-1 en twee jassen waar je prima in kan overnachten moest dat nodig zijn! Het was namelijk ontzettend koud in Polen. De twee dames hadden het, ondanks die dikke jassen, alsnog ontzettend koud! Daarom besloten Noa en Aletha de warmte zelf op te zoeken. Vandaar dit kiekje van de ESPN-collega’s. Ze hebben zich volledig verstopt in hun eigen slaapzakje! Haar volgers reageren allemaal vol liefde naar deze twee rillende powervrouwen! Hieronder zie je de foto van Noa en Aletha.

Lees ook: Foto: Noa Vahle gebruikt tong en maakt volgers wild

Louis van Gaal onder de indruk van Noa Vahle

De bondscoach van het Nederlands elftal Louis van Gaal raakte tijdens het WK niet alleen onder de indruk van de Oranje-internationals. De vraagstelling van Noa Vahle, die namens Vandaag Inside in Qatar was, beviel hem uitstekend. “Ik ben altijd beter met vrouwen dan met mannen, dus wat dat betreft heb ik pech dat er daar zo weinig van rondlopen in de voetbalwereld. Noa was wel een openbaring tussen hen”, zegt Van Gaal in de nieuwe revue! De voormalige bondscoach legt uit: “Ze stelde open vragen, zonder daarbij haar mening te ventileren waar het slachtoffer dan op mag antwoorden. Dat ze uit de familie van De Mol komt wist mijn vrouw Truus eerder dan ik. Het interesseert me ook niet in welk nest ze is geboren.” Overigens kreeg Vahle nagenoeg alleen op persconferenties de kans om Van Gaal te spreken. De spelers van het Nederlands elftal boycotten Vandaag Inside nog steeds.

Lees ook: Foto: Noa Vahle draagt luchtige outfit tijdens zonnige vakantie

Angela de Jong: Noa Vahle is ‘nepobaby’

Wilfred Genee en tafelgast Angela de Jong bespraken onlangs bij Vandaag Inside het onderwerp nepobaby’s. Dat is een term die wordt gebruikt voor kinderen van beroemde ouders die in de voetsporen van die ouder(s) treden, of de macht van hun ouders gebruiken om zelf verder te komen in hun carrière. Vanwege hun familieband hebben zij vaak bepaalde voordelen die voor anderen niet zijn weggelegd. Dat is bij Noa, kind van Linda de Mol en Sander Vahle, zeker het geval, vindt Angela. “Laten we heel eerlijk zijn, ik denk niet dat iedere andere 22-jarige (inmiddels 23-jarige, red.) op de plek zou staan waar zij staat, als zij niet die achternaam had”, zegt Angela. “Ook al is het de achternaam van haar vader.” Om de pijn te verzachten, terwijl Noa inmiddels al aan de lijn hangt, geeft de recensent nog een compliment. “Maar het meisje heeft wel enorm talent.”

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Indigo Oord laat luchtig jasje openhangen met bijna niks eronder (video’s!)

De bloedmooie Indigo Oord, voornamelijk bekend van The Bachelor, lijkt een hoop talenten te hebben. In een zéér opvallende video duikt ze samen op met een bekende Nederlandse hiphopartiest...

Win: Gratis kaarten voor bioscoopfilm The Fall Guy

The Fall Guy is een ode aan de stuntman: de man die alle klappen opvangt, en eigenlijk nooit genoeg waardering krijgt. Tot nu! Met Ryan Gosling en Emily Blunt aan boord gaat dit sowieso een bioscoop-hit worden!

Video: Je gelooft nooit wat Roxy Dekker draagt in haar nieuwe videoclip

De videoclip van het nieuwe nummer van Roxy Dekker is uit. Roxy heeft een wel heel opvallende outfit aan in deze video!