Foto: Rico Verhoeven zit naast schaars geklede vriendin in auto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Rico Verhoeven heeft al een tijdje een relatie met de erg aantrekkelijke Naomy van Beem. Op haar speciale dag gaan zowel Rico als Naomy nét even een stapje verder!

Rico Verhoeven viert samen met zijn vriendin Naomy van Beem haar verjaardag. Als je de vriendin van Rico Verhoeven bent hoef jij je om enkele dingen geen zorgen meer te maken natuurlijk. De kans dat je wordt lastiggevallen door andere mannen wordt minimaal. Maar de hoffelijke Rico zorgt ook altijd goed voor de mensen om hem heen. Vooral op de verjaardag van z’n liefje staat Rico klaar met cadeaus en verrassingen. Rico zorgt zo de verjaardag van zijn geliefden elk jaar erg speciaal is. Die weten nooit wat ze wel en niet moeten verwachten. De levende legende weet natuurlijk ook uit zijn vechtsport-carrière dat je het aflegt als je niet constant vernieuwend bent qua techniek. Zo werkt het eigenlijk ook met vrouwen!

Rico Verhoeven verrast vriendin Naomy op verjaardag

Eerst verrast Rico zijn schatje maar is met een autoritje richting een onbekende bestemming. Daarna volgt de camera om ook zijn volgers te laten weten dat Naomy jarig is, zodat ze vele felicitaties ontvangt en wat extra aandacht. Met als doel natuurlijk om uiteindelijk bij de belangrijkste verrassing uit te komen. Daar is de 34-jarige vriendin van Rico inmiddels achter gekomen, maar voor zijn volgers houdt hij dat nog geheim.

Naomy van Beem is bijna BN’er

Heel Nederland kent de nieuwe vriendin van Rico Verhoeven inmiddels. Onder andere door haar deelname aan het tv-programma Steenrijk, straatarm, waarin Naomy liet zien dat ze zelf ook met minder kan rondkomen. De personal trainer is in het echte leven echter erg succesvol en een luxe levensstijl vol verrassingen wel gewend inmiddels. Dan moet je als vriend de spanning er maar in houden door de uiteindelijke suprise goed te verbergen. Naomy kan elk cadeau in ieder geval waarderen van, zo laat ze weten onder de Instagram post. De twee kennen elkaar uit de sportwereld. Waar Rico vooral mensen toetakelt, verdient Naomy geld met het trainen van mensen. Daarnaast heeft ze inmiddels een niet geheel onverdienstelijk fitness-emporium opgebouwd. Mocht Rico’s verrassing dus niet duur of exclusief genoeg zijn, dan kan Naomy prima zichzelf verrassen met iets leuks.

Rico Verhoeven deelt graag uit  

Rico Verhoeven deelt niet alleen graag uit binnen de ring, maar daarbuiten dus ook. Niet alleen Naomy zit daarmee erg goed bij Rico. De kickboxer zorgt ook goed voor zijn fans. De laatste tijd is hij naast trainen en hard slaan ook bezig met allerlei andere projecten buiten de sport. Zo ging zijn documentaire, genaamd Rico DREAM BIG, onlangs in première. Een mooie gelegenheid om zijn fans te voorzien van wat extra vermaak aangezien zijn volgende gevecht nog wel even duurt.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Femke Kok heeft schaatspakje thuisgelaten tijdens zonnige vakantie (foto’s)

Femke Kok is lekker aan het genieten van haar vrije tijd nu het schaatsseizoen er op zit. Ze heeft haar schaatspakje niet meegenomen en laat onweerstaanbare foto's zien!

Foto: Zangeres Maan de Steenwinkel heeft het zichtbaar koud in kort broekje

Maan de Steenwinkel heeft een opvallend bericht geplaatst op Instagram. Ze heeft een zeer kort broekje aan in een winters sneeuwgebied!

Blondine Delfine Stal (20) puilt aan voor- én achterkant uit haar piepkleine outfit (foto’s!)

Delfine Stal knalt met haar flinke rondingen aan alle kanten uit haar kleding. Ze heeft een enorm klein topje aan die haar rondingen maar net kan tegenhouden.