Foto: Rianne Meijer gefotografeerd tijdens heftig partijtje tongen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Een van Nederland’s bekendste influencers is betrapt op camera tijdens een heftig potje zoenen…

Rianne Meijer kan niet van deze man afblijven

De beeldschone Rianne Meijer is één van de bekendste influencers van Nederland. Ze is dan ook lekker zichzelf en moedigt haar volgers en fans aan om ook zichzelf te zijn. Regelmatig plaatst ze foto’s op haar Instagram met leuke en grappige foto’s en video’s van zichzelf. Het is daarnaast ook bekend dat ze ontzettend gelukkig is met haar lieve man. Dat staat namelijk erg duidelijk in haar biografie op Instagram. Deze man komt bijna nooit voorbij op haar sociale media, maar wanneer hij een keertje wel voorbij komt, ziet het er altijd heel zoet uit.

Rianne Meijer kent geen schaamte en tongt in het openbaar

Rianne en haar mannetje Roy Atiya zijn in mei getrouwd en het geluk spat er aan alle kanten vanaf. Onlangs plaatste Rianne een foto op haar Instagram van een avondje uiteten met haar lieve man. Het is echter niet zomaar een foto, maar een hele zoetsappige en gekke foto. De twee trekken allebei een gek gezicht en steken hun tong uit. De blondine heeft haar liefde stevig aan de arm vastgepakt en hun tongen raken elkaar. Ze zijn dus eigenlijk gewoon een partijtje ordinair aan het tongen op deze foto. Jezelf zijn is absoluut heel goed, maar gaat dit niet een beetje ver, Rianne?
Rianne Meijer rent in paniek achter beest aan

Rianne vindt het dus belangrijk om zichzelf te blijven en om de realiteit vast te leggen op haar Instagram. Vaak is Instagram een platform waar precies het tegenovergestelde gebeurt en mensen zich juist anders voor doen dan ze echt zijn. Gelukkig onderscheid Rianne zich daarin van de rest. Onlangs plaatste ze een video van zichzelf waarin ze vertelde hoe het is om in de herfst in Nederland de honden uit te laten. Vaak zie je foto’s van mooie herfstkleuren en bomen op sociale media, maar Rianne laat even zien hoe het écht is. Het regent natuurlijk vaak in ons kikkerlandje en de blondine laat zien dat, tijdens het uitlaten van de honden, álles stom is wanneer het regent. Het start met het bedenken dat je de viervoeters uit moet laten, daarna kijk je naar buiten en het regent… hè bah. Vervolgens moet je door die regen lopen, wachten tot je hond zijn ding doet en het dan opruimen. Uiteindelijk rent je hond naar binnen met zijn vieze poten en ren je er achteraan. Rianne laat het allemaal zien. Lachen, Rianne. Deze content willen we vaker zien!
Rianne Meijer gek op héle dure schoenen

Kort geleden plaatste de influencer een bijzondere foto op haar Instagram. Ze heeft een schoen recht voor de camera gezet en is een eindje verderop op de grond gaan zitten. Het lijkt zo net alsof ze zelf in die schoen zit. Het is ook niet zomaar een schoen. Nee, het is een Louboutin schoen! Wauw!

 

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Indigo Oord laat luchtig jasje openhangen met bijna niks eronder (video’s!)

De bloedmooie Indigo Oord, voornamelijk bekend van The Bachelor, lijkt een hoop talenten te hebben. In een zéér opvallende video duikt ze samen op met een bekende Nederlandse hiphopartiest...

Win: Gratis kaarten voor bioscoopfilm The Fall Guy

The Fall Guy is een ode aan de stuntman: de man die alle klappen opvangt, en eigenlijk nooit genoeg waardering krijgt. Tot nu! Met Ryan Gosling en Emily Blunt aan boord gaat dit sowieso een bioscoop-hit worden!

Video: Je gelooft nooit wat Roxy Dekker draagt in haar nieuwe videoclip

De videoclip van het nieuwe nummer van Roxy Dekker is uit. Roxy heeft een wel heel opvallende outfit aan in deze video!