Foto: Puck Moonen showt resultaat van bloedheet ritje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Puck Moonen heeft lak aan het weer. Geen weer, goed weer, koud weer en ook bloedheet zomerweer maakt voor dit racemonster helemaal niet uit. Ze heeft bij dat laatste wel een voorwaarde.

Puck Moonen wil graag weer schoon worden na een slopende rit op de fiets. Vooral als het heet is, zoals nu, heeft Puck graag een warme douche na haar work-out. Wanneer ze haar shirt uit doet ziet ze dat ze al het nodige water heeft geloosd. Tijd voor wat verfrissende sportdrankjes en een douche. Maar eerst deelt ze nog even haar resultaten online. Puck is erg trots op haar bloedhete . Echter kan je dat laatste niet delen op Instagram. Wat wel kan is een bezweet T-shirt online zetten. Dat laatste, daar kiest Puck voor. Zo weet iedereen dat ze hard heeft gewerkt vandaag. 

Puck Moonen brengt offer na offer

Bijna geen moment in het leven van dit sportieve talent is ze niet met fietsen en T-shirts bezig. Of het nu gaat om weer een training, weer een wedstrijd of wederom een work-out in de sportschool. Alles heeft ze ervoor over om de uiteindelijke winst te behalen. Ze laat nu zelfs haar nieuwe auto met airco thuis achter, in ruil voor haar fiets. Je moet er maar wat voor over hebben, zo’n wielercarrière. Binnenkort mag ze weer  voor winst gaan trouwens, de nu nog droge Puck.

puck moonen t shirt

Wielrenster Moonen kletsnat

Nog voordat de hardwerkende Puck de douche induikt moet het T-shirt eerst maar eens even uit. Als ze eenmaal weer een beetje is bekomen van haar lange rit ziet ze dat haar T-shirt perfect over de stoel hangt waardoor gelijk duidelijk dat ze daadwerkelijk hard heeft getraind vandaag. Natuurlijk kan je een app gebruiken op je telefoon om dat aan te tonen en ook nog is om de afgelegde kilometers bij te houden. Maar Puck weet dat er niets zo legitiem is als zweet en tranen. Dit laatste zal wel meevallen bij de volhardend sportster.  Ondertussen heeft ze ruim genoeg trainingen erop zitten om niet anders te kennen dan harde, zweterige arbeid. Daarmee bereik je ook het meeste tijdens de uiteindelijke race. 

Sportieve Puck weer aan de slag

De Ronde van Lekkerkerk is terug en Puck is daarbij. Met een schoon T-shirt mag ze 26 mei gaan starten aan de reis. En ze is niet alleen dit keer. Puck rijdt onder andere tegen sterke wielrensters als Eva Buurman en Danique Braam. Beide leggen ook vele kilometers af tijdens trainingen en komen ongetwijfeld ook met een nat T-shirt thuis. Maar enkel de sportieve Puck deelt het allemaal online. Gelukkig maar, we weten niet wat we zonder haar leuke foto’s zouden moeten.

Weer toont Puck haar klasse 

Bijna alles uit haar leven gooit Puck op Instagram. Of het nu gaat om overwinningen, nieuwe auto’s, of wanneer ze de tuin besproeit. Haar trainingsresultaat kan nu aan dit rijtje worden toegevoegd. Of we dit vaker gaan zien op de Instagram van Puck is nog onduidelijk. Uiteraard is een foto van haarzelf wel een stukje aantrekkelijker dan een bezweet T-shirt. En uiteindelijk heb je voor het verzamelen van vele volgers ook een Instagram account aangemaakt. Maar af en toe zo’n goed resultaat, waar de wielrenster meer dan trots op is, mag altijd.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Minimaal aangeklede Jutta Leerdam laat zich keuren door gluurder in badkamer (foto’s!)

Jutta is zich aan het klaarmaken in de badkamer maar wordt bekeken. Ze heeft nauwelijks kleding aan! Degene die Jutta aan het bekijken is lijkt deze outfit dan ook helemaal goed te keuren!

Fans woedend op Max Verstappen na teleurstellende onthulling (video)

Max Verstappen dacht zijn fans blij te kunnen maken met een flinke onthulling. Helaas kreeg de Nederlander eigenlijk alleen maar kritiek op deze video...

Geluksvogel Rico Verhoeven pronkt met de heerlijke vormen van Naomy van Beem (video!)

Rico Verhoeven is overduidelijk enorm trots op zijn knappe vriendin. Hij plaatst een prachtige vakantievideo waarin vooral de vormen van zijn vriendin de hoofdrol spelen!