Foto: Puck Moonen ritst shirtje open tijdens adembenemend ritje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Puck Moonen is met zichzelf en haar fiets buiten aan de slag gegaan. Na een aantal vermoeide kilometers vindt ze het wel mooi geweest en helemaal uitgeteld gaat ze naast de weg zitten. Er is alleen een klein probleempje hiermee.

Puck Moonen is echt een machine. Maar ook die hebben rust nodig. Puck weet precies wanneer haar lichaam een time out nodig heeft en zorgt altijd goed voor haar lichaam. Vooral nadat ze onlangs nog ziek was, besteedt ze extra aandacht aan haar gezondheid. Toevallig weet ze ook dat de natuur haar kan ondersteunen in haar missie naar een optimale conditie. In plaats van even naar de stad of te pauzeren gaat ze dan ook gewoon in het veld zitten. Er ontbreekt alleen een stoel en een plek om je fiets op slot te zetten. Maar Puck lost beide dilemma’s snel op gewoon je fiets in het veld leggen en zelf ook neer te vallen. Ze is wel een beetje buiten adem. Puck doet haar strakke bovenstuk dan ook maar even wat losser zodat ze weer kan ademen. Qua pauze zit ze helemaal goed dus!

Puck Moonen minder conditie?

Ze is echter wel erg snel uitgeput dit keer. Normaal houdt ze haar fietsavontuur veel en veel langer vol. Maar dit keer geeft ze halverwege de strijd op als ze het veld in de verte al ziet aankomen. “Stoel of geen stoel, even lekker zitten”, denkt ze vast. Misschien heeft ze al de nodige training gehad die dag of is het gewoon erg heet, dat kan natuurlijk ook. Maar ook tegen dat laatste moet ze inmiddels wel gewend zijn. Vele races in bijvoorbeeld Spanje of Italië heeft ze al, zonder pauze, overleefd zonder pauze. Sterker nog, daar was ze op haar best. Natuurlijk is het in Frankrijk, op de Col Du Tourmalet wel een stukje drukkender als het warm is zo hoog in de bergen. Zou dit dan betekenen dat ze nog even hard aan de bak moet voor haar conditie?

puck moonen veld

Puck Moonen herpakt snel

Gelukkig rijdt ze, na een fotomoment, snel door en houdt ze zich aan de trainingstijden. Haar hele Instagram staat ook vol met voldoende trainingsvideo’s, waarmee ze aantoont kei en keihard te werken aan het doelen. Wat ze ogenschijnlijk gewoon doet is haar volgers even verwennen met een leuke foto van Puck in het gras. De sociale wielrenster is en blijft natuurlijk ook nog gewoon influencer en al haar volgers hebben al enige dagen weinig van haar gezien. De vraag is en blijft zeker wel groot en lijkt alleen maar toe te nemen. Even een pauze inlassen voor een foto doet ze dan ook graag.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Puck Moonen (@puckmoonen)

Puck houdt stug vol

Tijdens haar wedstrijden houdt ze altijd dapper vol. Vaak met een goed resultaat en eventueel een podiumplek, en natuurlijk met de rits nog naar boven. Wat ook altijd dapper lijkt vol te houden is haar trouwe, stalen ros waar ze de vele kilometers vrijwel dagelijks continu moet afleggen. Gelukkig heeft ze ook nog twee metgezellen mee die haar meehelpen, en fotograferen. Altijd handig!

Puck’s fiets kan ook tegen stootje

De wielren- en mountainbike fietsen van tegenwoordig zijn niet al te goedkoop, maar gelukkig wel duurzaam. Vele ritjes en veldexcursies kan je dan ook met dit type fietsen doorstaan. Gelukkig maar, want die moet ook keer op keer op de foto, naast dat die ook nog is bereden moet worden. De fiets kan iedere uitdaging doorstaan, en Puck natuurlijk ook!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Nicolette Kluijver poseert in minuscuul bovenstukje op warm strand

Nicolette Kluijver verwent haar volgers met een kiekje vanaf het strand. Wat boft de presentatrice toch met een woonplaats zo dicht bij de zee. En wat boffen wij dat ze dit soort foto's dan weer met de wereld deelt!

Foto: Jutta Leerdam viert overwinning in extreem krap topje

Jutta Leerdam heeft wéér een heerlijke overwinning te pakken! Dit viert de blondine in ontzettend krap topje.

Foto: Davina Michelle neemt enorm risico met haar meest gewaagde outfit ooit

Davina Michelle trekt haar meest gewaagde jurkje uit de kast, en steelt de show bij de Top 40 awards van Qmusic!