Foto: Puck Moonen rekt zich flink op in strak wielerpakje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Ieders favoriete wielrenster Puck Moonen slaat opnieuw toe! De bloedhete topsporter postte een filmpje in wel een héél strak pakje.

Als topwielrenster kan je Puck Moonen natuurlijk uittekenen in strakke latexpakjes. We zijn dan ook heel wat van de bloedmooie blondine gewend. Toch weet ze ons keer op keer weer te verassen. Ook in dit filmpje doet ze je mond openvallen.

Lees ook: Foto: Puck Moonen laat haar gezicht onderkliederen tijdens bevrijdend ritje

Puck Moonen verblindt in super strak fietspakje

Voor Puck Moonen is het de normaalste zaak van de wereld om in super strakke pakjes voor publiek te verschijnen. Als je op nationale televisie wedstrijden kan racen in outfits die lijken alsof ze op je huid geschilderd zijn, dan is op Instagram een filmpje posten natuurlijk helemaal niks. Voor fans van Puck betekent dat alleen maar meer kijkplezier, en daar zijn ze erg blij mee. De bloedmooie topsporter showt ook deze keer haar strakke lijf in een fantastisch strak pakje. En als je daar ook nog eens een verleidelijke pose bij pakt dan weet je zeker dat het een hit wordt. Puck verovert behalve fietstitels ook nog eens iedereens hart.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Puck Moonen (@puckmoonen)

Puck Moonen toont verleidelijke pose

Met het tentoonstellen van haar afgetrainde lijf heeft Puck Moonen terecht geen enkele moeite. Ook in dit filmpje laat ze weinig aan de verbeelding over. Haar strakke outfit lijkt wel een tweede huid en kan je al haar rondingen prachtig zien. Met losse haren en een blozende blik lijkt Puck de camera wat te ontwijken terwijl ze rondhuppelt in het niets verhullende pakje. Voor het koffiezetapparaat rekt Puck zich ook helemaal op, en wauw. Dankzij deze verleidelijke pose kunnen wij onze ogen niet van haar strakke lijf afhouden. Je kan duidelijk zien dat de 27-jarige topsporter zich zeer goed bewust is van haar heerlijke lichaam. En wat zijn wij blij dat ze haar volgers verwent met zulke heerlijke kiekjes.

Puck Moonen beleeft fietsavonturen met vriend Callan O’Keefe in London

Wie zijn ogen nog op Puck Moonen gezet had wordt helaas teleurgesteld: de prachtige brunette is namelijk ontzettend gelukkig met nieuwe liefde Callan O’Keefe. Met de Britse oud-autocoureur reist Puck nu de hele wereld over. Het stel was recent nog in London, waar Puck een paar heerlijke foto’s van plaatste. Met twee van zulke sportievelingen is het natuurlijk geen verassing dat een vakantie ook wat fietsavonturen moet bevatten. De knappe sportster postte een heerlijk kekke foto waarin haar sprankelende persoonlijkheid geweldig doorschijnt. Hoe kan het ook beter: zo knap en ook nog eens zo’n heerlijke dosis humor. In de foto zien we Puck in een grappige pose trots naar haar fiets wijzen, en ze trekt er ook een heerlijke gekke bek bij. Dat leidt bijna niet af van het super strakke pakje dat de bloedmooie brunette er bij aan heeft!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Puck Moonen (@puckmoonen)

Puck Moonen met besmeurd gezicht op Instagram

Dat Puck Moonen ook een gezonde dosis zelfspot heeft is wel duidelijk. De bloedhete 27-jarige post het ene moment stomende foto’s in piepkleine pakjes waarin ze met zwoele blik en volle lippen haar fans verleidt, en het andere moment zien we haar breed glimlachend in prachtige spontane kiekjes. Niet dat ze je minder verleiden natuurlijk, maar het contrast moet er zijn. Zo postte Puck kort na een ritje in een stoffige woestijn dit prachtige plaatje op haar Instagram. In de foto zien we Puck met een brede glimlach naar de camera kijken, haar hele gezicht besmeurd met stof en modder. En oh, wat lijkt ze trots. De bloedhete shots zijn zeker te waarderen, maar het is haar glimlach die ons hart nog wel het snelst doet kloppen.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Puck Moonen (@puckmoonen)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Fien Vermeulen van Qmusic wandelt over strand in doorschijnend jurkje

Het was mooi weer en Fien Vermeulen heeft daar goed gebruik van gemaakt. De blondine paradeert over het strand in een ontzettend doorschijnend jurkje...

Noa Vahle maakt volgers gek met romantische foto in open jasje

Noa Vahle weet wel hoe ze een romantische foto moet maken. Aan een tafeltje in Parijs maakt ze haar volgers helemaal gek.

Foto: Bridget Maasland gaat de straat op in zeer luchtig broekje

Bridget Maasland trekt de aandacht op straat met een klein sportbroekje. De blondine heeft een wel erg luchtig outfitje aangetrokken...