Home Nieuws Foto: Puck Moonen nodigt volgers uit voor extreem warm ritje

Foto: Puck Moonen nodigt volgers uit voor extreem warm ritje

Puck Moonen heeft er weer zin in. Ze nodigt mensen graag uit voor een heet ritje. Wie zal dat aandurven binnenkort?

De wielrenster heeft het er maar druk mee. Na een jaar vol herstel en nieuwe uitdagingen, besluit Puck dat het tijd is om weer vol aan de bak te gaan. Ze maakt zich op voor een trainingskamp van minstens twee maanden in Dubai. En natuurlijk vindt Puck het leuk om nieuwe mensen te ontmoeten. En daarom vraagt ze of mensen het zien zitten om met haar mee te doen. Dus wie zich geroepen voelt kan het komende jaar een ritje mee doen met de mooie wielrenster.

Puck Moonen is weer flink aangesterkt

Een hele lange tijd kon Puck Moonen niet deelnemen aan het professionele circuit. Maar inmiddels is de brunette genoeg aangesterkt om zich weer te kunnen focussen op wat ze het liefste doet, namelijk fietsen. Als Puck niet op een fiets zit, dan is er wat goed mis. De intrigerende dame voelt zich het meeste thuis op een tweewieler. Dat merk je ook wel aan de foto’s die Puck plaatst op haar Instagram account. Daar kan je haar altijd zien genieten tijdens een van haar vele ritjes in de buitenlucht. Puck weet als geen ander hoe ze haar werk, hobby en carrière moet combineren en dat doet ze op haar fiets. Er zijn maar weinig dames die dat zo goed voor elkaar hebben als Puck Moonen dat heeft.

Puck maakt zich klaar voor fietsen in Dubai

De komende tijd zal Puck weer veel te zien zijn in Dubai. De sporter heeft nog een goede tien dagen rust, maar start dan met een intensief trainingskamp. De wielrenster vindt het belangrijk om nu zo snel mogelijk weer op haar niveau te komen, zodat ze daarna weer goed mee kan doen met wedstrijden. Puck heeft naar eigen gevoel te lang aan de zijlijn gestaan. Ze is weer klaar om te knallen. Dat gaat ze straks in Dubai laten zien. Daar gaat Puck bewijzen wat ze echt waard is. Ze is wel nog op zoek naar nieuwe mensen om in Dubai mee te kunnen trainen. Puck hoop via een post op Instagram nieuwe sporters te leren kennen om straks mee te kunnen trainen.

Puck Moonen maakt flinke indruk met mooie foto’s

De wielrenster weet overigens met haar mooie foto’s wel goed de aandacht te trekken van haar publiek. Of ze nou op de fiets zit of druk aan het sporten is, of gewoon met haar kat op de bank ligt, de foto’s van Puck doen het altijd goed. De brunette weet altijd flink veel moeite te steken in haar plaatjes online en haar fans kunnen dat absoluut waarderen. Daarom komen ze ook keer op keer terig om te kijken naar de leuke foto’s van de wielrenster. Als Puck straks in Dubai zit zal dat ook niet anders zijn. Hopelijk maakt Puck dan ook zoveel mooie foto’s om haar fans een beetje te kunnen laten meegenieten. Daar zouden ze allemaal zeer blij van worden.

Meer zien van Puck Moonen kan zeker, op Instagram

Wil je nou nog meer zien van wielrenster Puck Moonen? Dat kan! Ga gewoon even naar Instagram en bezoek Puck haar account. Daar plaatst de brunette de meeste leuke foto’s uit haar leven. Daardoor hoef je nooit meer wat te missen van deze vrolijke dame.

Mobiele versie afsluiten