Foto: Puck Moonen laat zitvlak zien tijdens zonnig fietstochtje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Puck Moonen is weer druk bezig met wat ze het allerliefste doet; fietsen. Dit keer besloot Puck dat al haar volgers mogen meegenieten van hoe dat er vanaf het achteraanzicht nou eigenlijk uit ziet.

Puck Moonen laat achterkant zien op fiets

De sportieve Puck Moonen is weer bezig om in topvorm te zijn voor dit seizoen. Afgelopen tijd lukte dit niet altijd even goed en wisselde de wielrenster zelfs van ploeg. Gelukkig is Puck nu weer helemaal terug en klaar om wedstrijden te gaan fietsen. Daarnaast is Puck tegenwoordig naast topsporter ook een echte influencer. Met maar liefst 650.000 volgers blijven de promoties maar binnen stromen. Gelukkig lijkt Puck zichzelf niet verloren te zijn in het social media wereldje maar deelt ze regelmatig nog foto’s van waar het allemaal begon. Dat is natuurlijk Puck haar passie voor wielrennen dus de brunette besluit weer eens een mooie foto te delen op de fiets. Als Puck aan het fietsen is met haar ploeggenoten zitten ze allemaal in tweetallen dicht achter elkaar op de weg. Waarschijnlijk besloot één van Puck haar teamgenoten dat het tijd was om eens vast te leggen hoe dit achter aanzicht er dan uit ziet bij Puck. Die foto plaatst Puck met alle plezier op haar Instagram.

Puck Moonen kiest voor huidkleurig broekje

Het is natuurlijk enorm goed weer en dat vraagt om een dun pakje voor op de fiets. Puck Moonen heeft haar aller dunste wielrenbroekje aangetrokken zodat het niet te warm is op de fiets. Het broekje is zelfs zo dun en ook nog eens heel licht roze dat het bijna lijkt alsof Puck helemaal niks aanheeft op de fiets. Daarbij heeft Puck een wit shirtje aangetrokken en een bijpassende witte helm. Het ziet ernaar uit dat de brunette het enorm leuk heeft op haar fiets want ze heeft een brede lach op haar gezicht. Puck is aan het fietsen op de Marsdijk in Lienden.

Lees ook: Puck Moonen toont buik en kapotte knietjes op foto in spiegel

Puck Moonen forceert kat tegen zich aan

Naast wielrennen heeft Puck Moonen nog een andere liefde, namelijk haar kat. De langharige kat heet Loki en verschijnt regelmatig op de Instagram van Puck. Het ziet er naar uit dat Puck zelf de kat enorm leuk en lief vindt maar dat de kat nog twijfelt. Op de foto is dan ook te zien dat Puck alle moeite doet om het dier dicht tegen zich aan te drukken. De kat Loki wil het allerliefst zo snel mogelijk weg. Puck probeert op de foto’s in ieder geval heel lief te kijken. Daarbij heeft ze ook een schattige witte jurk aan met rode bloemen.

Puck Moonen heeft bijzonder duistere hobby

Naast wielrennen heeft Puck Moonen nog een grote hobby. En dat is zwart-wit tekenen. Puck deelt regelmatig foto’s dat ze voor een wedstrijd of in haar vrije tijd druk bezig is met het maken van kunstwerken. Het is wel opvallend dat ze altijd in het zwart-wit zijn en nogal een duistere sfeer hebben. Toch lijkt Puck zelf juist heel onschuldig. Zou het een duistere kant zijn van Puck die niemand écht kent?

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Op deze manier lokt Chantal Janzen haar man het bed in

Als de man van Chantal Janzen meer interesse heeft in haar tv-programma dan in Chantal zelf, komt ze met een slimme manier om haar man toch naar bed te lokken.

Victoria Koblenko duikt op na 10 dagen offline; liet zich vrijwillig opsluiten in ‘strafkamp’ voor vrouwen

Na tien dagen stilte is Victoria Koblenko weer online verschenen. Ze liet zichzelf een tijdje flink afmatten op een afgelegen locatie...

Jade Anna heeft plakkerige teentjes na hete nacht op festival (foto’s!)

Influencer Jade Anna heeft het er bij festival Coachella flink van genomen! De blondine eindigt de laatste avond zelfs met een kleverige substantie op haar teentjes...