Foto: Puck Moonen laat zien wat ze onder haar badjas draagt

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Puck Moonen is als wielrenster vaak te vinden buiten op de fiets, maar ook binnen in de gym. Puck draagt alleen niet de typische sportkleding tijdens een work-out. In plaats daarvan kiest ze voor een badjas, en met daaronder?

Puck Moonen ziet geen verschil tussen een badjas, wielrenpakje, of yoga broek. Zij vindt het allemaal gewoon kleding en voor iedere situatie kan je het aandoen. Een wielrenpakje in de badkamer kan gewoon. En een badjas in de sportschool ook. Puck zit er niet echt mee en laat online maar weer is zien dat ze ‘one of a kind is’. Ook haar voeten waar is uniek. Blijkbaar traint ze op slippers. Zo aerodynamisch als tijdens een van haar races is ze dus niet in de sportschool.

Puck Moonen onthult spannende kleding

Puck houdt van allemaal soorten pakjes en outfits. Zolang het maar warm is of haar helpt races te winnen. Al is een badjas zeker niet iets dat haar op de fiets gaat helpen naar een hogere kans op winst, is het wel degelijk erg warm. Na afgekoeld te zijn van een sportsessie met wat zij noemt ‘de turbo’ en na het douchen gaat ze in badjas naar de gym terug. Nog even een snel selfie-filmpje voor Instagram en ze kan genieten van haar vrije tijd. In het filmpje toont ze gelijk haar zware voeten. Die moe zijn van de training en verzuurd. Zo vertelt ze. Ze kan er nauwelijks meer op staan of lopen!

Wielrenster staat te trillen op haar benen 

Bang is ze niet, een van de favoriete wielrensters die in Nederland te vinden is. Wat ze wel is, is verzuurd. Puck staat te leunen op een van de machines in de sportschool en met veel moeite blijft ze overeind staan. Klaar voor de start lijkt ze dan ook niet. Eerder vooral moe en dus een beetje zuur. Gelukkig hebben ook haar voeten ondersteuning van slippers met veel grip. Zo kan ze toch nog even blijven staan voor het filmpje. Waarnaar ze waarschijnlijk, moe van alle inspanningen, terug gaat naar de bank.

Puck (wiel)rent weg

Haar sportsessies vergen de nodige energie, maar dit is ook wel nodig voor het komende wielerseizoen. Nadat de winter eindelijk voorbij is kan dit mooie racemonster weer aan de bak. Puck kan niet wachten om de turbo in de gym te verruilen voor het echte werk. Zo heeft ze aankomend seizoen races in België gepland en in Frankrijk mag ze ook haar benen testen. Tijdens de races verwachten we haar wel gewoon netjes in (trainings)pakjes natuurlijk.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Puck Moonen (@puckmoonen)

Ze staat altijd klaar

De wielrenster en voormalig ‘Mooiste sportvrouw van Nederland’ lijkt op Instagram geen genoeg te kunnen krijgen van wielrennen. Een rustdag in badjas is schaars, dus waarschijnlijk gaan we dit niet al te vaak zien rond haar lichaam. Puck staat altijd klaar voor actie. Nog een paar weekjes en we gaan zien of alle ’turbo’ sessies met niet zo aerodynamische badjas haar krijgen naar een welverdiende beker. De eerste race van 2022 bleef helaas zonder resultaat. Dat was de Drentse Acht van Westerveld, waar ze niet finishte.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Ashley Zaat deelt spannende video van backstage party in korte jurkjes

Ashley Zaat is altijd kleurrijk gekleed. Ook nu heeft ze weer een heerlijk kleurrijk jurkje aan.

Video: Wilde Dionne Stax laat zich zakken in strak tuigje

Dionne Stax verbaast haar volgers elke keer weer. Nu doet ze gekke dingen in een wel erg strak tuigje!

Video: Bandjes van Anna Nooshin knappen tijdens nachtelijk avontuurtje

Anna Nooshin laat het graag zien als ze een nachtelijk avontuurtje heeft, maar in deze video trekt de aandacht toch wel heel erg naar haar toe.