Foto: Puck Moonen laat haar schitterende achterkant zien in piepklein broekje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De knappe wielrenster Puck Moonen laat zich van haar beste kant zien op een wel heel erg spannende foto. Die moet je zien!

Puck Moonen toont spannende achterkant

Als het om wielrennen gaat, dan is Puck Moonen de absolute top. Ze traint elke dag om de allerbeste van de wereld te zijn. Maar al dat trainen heeft ook nog eens een mooi bijeffect. Want van al dat sporten heeft Puck een ontzettend strak lichaam gekregen. En af en toe voelt ze zich een beetje ondeugend en deelt ze dat prachtige en strakke lichaam met haar volgers. Dat zijn vaak mooie momenten, want Puck maakt echt een feestje van die foto’s. Ook deze foto is weer raak. In een piepklein broekje geeft Puck zichzelf van de achterkant weer. Je moet even door de post van Puck hieronder scrollen om het prachtige kiekje te zien, maar geloof ons, het is zeker de moeite waard!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Puck Moonen (@puckmoonen)

Lees ook: Foto: Puck Moonen ligt languit in strak fietsbroekje

Puck Moonen geniet van heerlijke vakantie

Na al dat trainen is het ook belangrijk om even je rust te pakken. Puck geniet daarom van een heerlijke vakantie in Zuid-Afrika. En daar schiet ze de meest prachtige plaatjes, voornamelijk van zichzelf. Want gek genoeg is het mooiste aan Zuid-Afrika gewoon Puck Moonen. De knappe brunette is allemaal leuke dingen aan het doen en de meest mooie uitzichten aan het opzoeken. Maar elke foto die ze maakt, daar moet Puck natuurlijk zelf ook opstaan. Anders hebben haar volgers niet het beste uitzicht. En dat gunt Puck hen natuurlijk wel. Daarbij is Puck best trots op haar looks, dus die moet ze natuurlijk even showen.

De spannende outfits van Puck Moonen

Zoals je kan zien draagt Puck hele korte outfits tijdens haar vakantie. Dat is ergens ook wel fijn, want dat levert juist al die mooie foto’s op. Met haar prachtige lichaam weet Puck al haar volgers te betoveren. haar strakke oranje broekje is vooral erg populair. Die draagt Puck dan ook gelukkig op verschillende foto’s. Zo krijg je meer dan genoeg te zien van het knappe lichaam van de verleidelijke wielrenster. En dat is natuurlijk altijd erg fijn. Puck heeft zo’n mooi lichaam, dat elke foto daarvan voelt als een cadeautje.

Puck Moonen vermaakt zich prima op vakantie

De vakantie van Puck Moonen bevalt tot nu toe erg goed. De knappe brunette weet zich prima te vermaken in Zuid-Afrika en houdt zich lekker bezig met het bezoeken van de mooiste plekjes en het maken van verleidelijke foto’s voor haar volgers. Dat is natuurlijk wel fijn, dat Puck die twee dingen combineert. Op die manier hebben haar volgers namelijk ook een klein beetje vakantie. Die genieten namelijk ook gewoon enorm van de kiekjes van de prachtige wielrenster. Het duurt nog wel even voor Puck terug is in Nederland, maar dat is juist goed nieuws. Dat betekent dat je de komende tijd nog veel meer spannende foto’s van deze dame kan verwachten tijdens haar vakantie.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Fien Vermeulen van Qmusic wandelt over strand in doorschijnend jurkje

Het was mooi weer en Fien Vermeulen heeft daar goed gebruik van gemaakt. De blondine paradeert over het strand in een ontzettend doorschijnend jurkje...

Noa Vahle maakt volgers gek met romantische foto in open jasje

Noa Vahle weet wel hoe ze een romantische foto moet maken. Aan een tafeltje in Parijs maakt ze haar volgers helemaal gek.

Foto: Bridget Maasland gaat de straat op in zeer luchtig broekje

Bridget Maasland trekt de aandacht op straat met een klein sportbroekje. De blondine heeft een wel erg luchtig outfitje aangetrokken...