Foto: Puck Moonen laat haar gezicht onderkliederen tijdens bevrijdend ritje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Puck Moonen heeft een prachtige kiekje gemaakt tijdens een wel heel erg bevrijdend ritje. En die foto moet je even zien. 

De ondergekliederde kleding van Puck Moonen

Puck Moonen heeft haar kleding flink vies gemaakt op dit natte ritje. Dat kan je makkelijk zien op de foto. Maar zelf vindt de prachtige wielrenster het helemaal niet zo erg. Ze vindt het heerlijk om buiten bezig te zijn in de natuur. En daar hoort water wel een klein beetje bij. In de natuur op haar fiets zitten is voor Puck ontzettend bevrijdend. Het geeft haar het beste gevoel wat er is. En dat is nu precies de reden dat ze het prachtige plaatje deelt met haar volgers, zodat zij zich ook even ontzettend kunnen vermaken met dit heerlijke plaatje.

Lees ook: Foto: Puck Moonen steekt haar borstkas vooruit op het strand

Puck Moonen luidt de lente in

Met haar spannende ritjes weet Puck Moonen het lente seizoen goed in te luiden. Ze heeft een heerlijk ritje achter de rug zitten en deelt natuurlijk alle foto’s daarvan met haar trouwe fans. Die vinden het ontzettend fijn om meer van de knappe wielrenster te kunnen zien. Dat merk je ook wel, wat onder de foto van Puck staan alleen maar goede reacties. Iedereen is heel erg positief over de kleding van deze prachtige brunette. En geef ze eens ongelijk, want in die strakke sportpakjes komt het van Puck erg goed over.

De bijzonder fietskleding van wielrenster Puck Moonen

Puck Moonen deelt vaak een hele hoop van haar avonturen met haar volgers. De meest heerlijke foto’s passeren daarvoor de revue. Die zet Puck dan ook allemaal op haar Instagram account. Zo kunnen haar volgers precies zien wat de knappe brunette aan het doen is en wat haar bezighoudt. In haar vrije tijd, voor zover Puck die heeft, is ze ook gewoon flink bezig met sporten. Of dat nu door de natuur fietsen is of lekker in de sportschool, Puck houdt van sport. En natuurlijk betekent dit, dat Puck heel veel van zichzelf laat zien. Dat is vooral sportkleding of een heerlijk fietspakje. Ze ziet er namelijk zeer goed uit als ze die draagt. Puck haar volgers vinden de pakjes ook zeker een goed idee.

Puck Moonen draagt alleen strakke outfits

Zoals je kan zien draagt Puck hele strakke outfits. Dat is ergens ook wel fijn, want dat levert juist al die mooie foto’s op. Met al die strakke outfits weet Puck de harten van haar volgers sneller te doen kloppen. Vooral haar wielerpakjes zijn erg populair. Die doen het namelijk ontzettend goed onder haar publiek. Puck vindt het heerlijk om op de foto te gaan. Dan kan ze haar twee passies, namelijk het fietsen en het maken van spannende kiekjes, met elkaar combineren. En dat is natuurlijk altijd erg fijn. Puck geeft haar volgers elke dag met haar foto’s weer een cadeautje.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Famke Louise heeft zeer ‘spaicy’ piercing laten zetten (foto’s)

Famke Louise weet maar niet van ophouden en heeft een piercing laten zetten op een zéér interessante plek!

Beeldschone atlete Lieke Klaver duwt meer kilo’s de lucht in dan gemiddelde man (video)

Dat Lieke Klaver sterk is, kun je maar al te goed aan haar gespierde verschijning zien. Maar de gewichten die deze dame de lucht in kan smijten, laat menigeen schrikken..

Zit Jake Paul achter breuk tussen Jutta Leerdam en schaatsteam Jumbo? (video)

Jutta Leerdam en Jumbo gaan uit elkaar! Is Jutta's steenrijke vriendje Jake Paul stiekem de boosdoener?