Foto: Puck Moonen is verslaafd aan glimmend apparaat in hotelkamer

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Via Instagram wordt het vreemde trekje van Puck Moonen nu eindelijk duidelijk. De wielrenster deelde een opvallende video van haar vriend in hun hotelkamer.

Het beeld dat verscheen in het Instagram-verhaal van Puck Moonen deed meerdere vraagtekens oproepen. De knappe wielrenster is druk bezig met trainen in de Spaanse stad Girona. Om de bergen daar op te fietsen heeft ze natuurlijk genoeg energie nodig. Dat neemt Puck wel héél serieus, want om aan energie te komen nam ze de gekste dingen mee. De wielrenster kan blijkbaar sommige apparaten van thuis echt niet achterlaten, zelfs als het heel wat moeite kost om het mee te nemen. Want niet alleen de wielrenfiets moest mee om het optimale uit haar trainingen te halen, maar ook haar koffiezetapparaat. En dan hebben we het niet over een simpel Senseo apparaat. Puck nam namelijk haar hele barista koffiezetapparaat inclusief bonenmaler mee…

Puck Moonen en vriend doen iets opvallends op hotelkamer

Omdat de fanatieke wielrenster in het buitenland traint moest er natuurlijk ook een overnachting geboekt worden. Puck Moonen deelde dus vanuit de hotelkamer een filmpje van het ontbijt. Blijkbaar zat het ontbijt van de twee niet bij de overnachting inbegrepen, want ze ontbeten met pindakaas en hagelslag in hun hotelkamer. Dat ontbijt zag er gewoon prima uit, maar wat vooral opviel was het absurd grote koffiezetapparaat in de hotelkamer van Puck. Alle ruimte op het krappe tafeltje is ingenomen door het barista-koffiezetapparaat én een grote koffiebonenmaler. We vroegen ons natuurlijk af je zo’n apparaat bij de hotelkamer kan huren, want dit hebben we nog nooit gezien. Nu blijkt dat de wielrenster de hele inboedel gewoon zelf heeft meegenomen…

Puck Moonen weet niet hoe een hotel werkt

Na flink wat onderzoek werd eindelijk duidelijk waar dat koffiezetapparaat vandaan komt. We vermoedden het al een beetje, maar hoopten toch niet dat Puck het echt zou hebben gedaan. Toch is de schokkende ontdekking gedaan. Op een andere Instagram foto van Puck Moonen zien we namelijk precies datzelfde apparaat en bonenmaler. Maar dan staan de apparaten in haar keuken in Nederland. Als je goed kijkt zie je ze op de foto hieronder op de achtergrond staan. Dat betekent dat ze dus haar hele koffiezetapparaat in de achterbak heeft meegenomen en die vervolgens het hotel in heeft gesjouwd. Zou ze hebben geweten dat je in een hotel ook gewoon een kopje koffie kan halen?

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Puck Moonen (@puckmoonen)

Verslaving van Puck Moonen onthuld door Instagram foto

Dat Puck zo veel moeite doet om sterke koffie te drinken om vervolgens genoeg energie te hebben valt wel op. Zou ze aan haar eigen energie niet genoeg hebben? vertrouwd de wielrenster alleen haar eigen koffie? Of zijn Puck en haar vriend zulke luxepaarden dat ze alleen koffie van echt goede kwaliteit drinken? Wij vermoeden dat ze gewoon zwaar verslaafd aan een goed kopje koffie is, want een andere Instagram foto bewijs dat. Puck deelt namelijk een foto waarop te zien is dat ze in anderhalf jaar meer dan 2000 flat whites met het apparaat heeft gemaakt. Dat verklaart waarom ze het apparaat mee heeft genomen.

Puck Moonen foto koffiezetapparaat verslaving

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Nicolette Kluijver poseert in minuscuul bovenstukje op warm strand

Nicolette Kluijver verwent haar volgers met een kiekje vanaf het strand. Wat boft de presentatrice toch met een woonplaats zo dicht bij de zee. En wat boffen wij dat ze dit soort foto's dan weer met de wereld deelt!

Foto: Jutta Leerdam viert overwinning in extreem krap topje

Jutta Leerdam heeft wéér een heerlijke overwinning te pakken! Dit viert de blondine in ontzettend krap topje.

Foto: Davina Michelle neemt enorm risico met haar meest gewaagde outfit ooit

Davina Michelle trekt haar meest gewaagde jurkje uit de kast, en steelt de show bij de Top 40 awards van Qmusic!