Foto: Puck Moonen geniet van kletsnat wielerpakje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Wielrenster puck Moonen heeft ook te maken met de hittegolf in Nederland. Maar toch moet Puck blijven trainen. Hoe pakt ze dat aan?

De prachtige wielrenster Puck Moonen heeft net als de rest van het land te maken met een ontzettende hittegolf. Maar de prachtige wielrenster moet natuurlijk wel blijven trainen om bovenaan de wielerwereld te blijven. Maar hoe pak je dat dan aan. Want als je een paar rondjes hebt gefietst in deze hotte, dan is het bijna onmogelijk om niet van je stokje te gaan van de hitte. Gelukkig heeft Puck daar iets op bedacht. En dat geheim deelt ze gelijk met haar volgers zodat die er ook gebruik van kunnen maken. Het geheim van Puck Moonen heeft te maken met een flinke hoeveelheid water.

Lees ook: Foto: Puck Moonen toont interessant uitzicht in bad
Puck maakt zichzelf nat voor de foto

Het bijzondere hitteplan van Puck Moonen bestaat eigenlijk uit twee stappen. Stap nummer 1 is een hele duidelijke, namelijk genoeg water drinken. Stap 2 ligt dan ook gelijk in het verlengde daarvan, maar is iets verleidelijker ingestoken. Puck giet namelijk een flinke hoeveelheid water over zich heen om haar wielerpakje kletsnat te maken. Dat zal het van die heftige inspanning al redelijk zijn geweest, maar koud water voelt dan toch wat frisser. Met een doorweekt, maar koel pakje kan Puck er weer tegenaan. En met een paar minuten fietsen in de zon is haar pakje zo weer droog. Puck rijdt voorlopig etappes van waterpaal naar waterpaal. Zo kan haar techniek tegen de aanhoudende hitte de hele dag door blijven inzetten. Op die manier blijft Puck Moonen redelijk bestand tegen de hete temperaturen. Dat is natuurlijk slim bedacht van de knappe wielrenster.

Puck koelt ook af door haar korte pakjes

Een andere tactiek die Puck graag toepast in haar hitteplan is het dragen van korte en zeer onthullende pakjes. Op die manier kan Puck ook een beetje warmte kwijt. En het heeft ook een mooi bijkomend effect. Want zo ziet Puck er namelijk ook nog eens altijd goed uit. Puck bewijst maar weer eens dat je best praktisch ingesteld kan zijn en alsnog een ontzettend verleidelijk sportpakje kan dragen. Hopelijk komt Puck met haar verleidelijke pakjes de hittegolf door. Misschien besluit ze aan het einde van de hittegolf wel dat ze altijd dit soort korte pakjes aan gaat trekken. Dat zou natuurlijk mooi nieuws zijn.
Puck deelt stoere foto van zichzelf in actie

Terwijl heel Nederland probeert met de gordijnen dicht en de airco hoog de warmte te ontlopen, fietst Puck zo de hitte in. Gelukkig heeft ze haar eigen hitteplan om zich te redden. Ook wordt er in de warmte een stoere foto van Puck gemaakt op haar fiets. En die is natuurlijk te goed om niet te delen met haar volgers. Dus toen Puck van haar fiets afstapte, ging ze gelijk naar Instagram op haar telefoon om de toffe foto te delen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Rutger Castricum eindelijk open over verhouding met Hélène Hendriks: ‘Er groeit iets tussen jullie?’

Ondanks dat veel mensen denken dat Rutger Castricum zijn rol in het programma van Hélène Hendriks niet helemaal kan vinden, lijkt hij zich toch heel erg op zijn gemak te voelen bij haar. Bloeit er iets op tussen de twee?

Zo zag je Pien Hersman nog nooit; knappe schaatsster heeft nauwelijks nog kleding aan (foto’s!)

Pien Hersman heeft haar volgers volledig verbaasd met haar nieuwe post op Instagram. Haar volgers hebben haar nog nooit in zo weinig kleding gezien en genieten van prachtige Pien!

Lies Zhara laat haar enorme pyramides uit shirtje knallen (foto’s!)

Lies Zhara is in Egypte met Sean Demmers en samen schieten ze een hoop content. In de meeste foto's knallen haar twee enorme pyramides er flink uit...