Foto: Prachtige schaatsster Robin Groot laat zonder schaatspakje zien wat ze in huis heeft

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Robin Groot laat nu pas echt zien waar ze van gemaakt is. Ze heeft namelijk haar schaatspakje thuis gelaten en gaat zonder de deur uit.

De mooie blondine weet keer op keer met haar geweldige foto’s de mannen van Nederland onder de indruk te laten zijn. Maar meestal doet ze dat, gekleed in een strak schaatspakje. Deze keer echter is Robin een stapje verder gegaan. Ze heeft haar schaatspakje in de kast gelaten en presenteert een nieuw pakje. En laat ze daar nou ontzettend mooi er in uit zien. Met haar nieuwe pakje weet Robin ontzettend goed zichzelf te presenteren. Kijk maar mee!

Lees ook: Schaatsster Robin Groot (21) poseert in badkamer met beeldschone collega’s

Robin Groot deelt cadeautje uit op haar verjaardag

Laat het nou net toevallig de verjaardag zijn geweest van Robin Groot. De mooie blondine heeft zichzelf getrakteerd op een nieuw pakje en trakteert gelijk al haar volgers op een mooi presentje. Ze heeft namelijk de foto hierboven speciaal voor haar verjaardag gemaakt en deelt die met al haar volgers. Robin weet precies wat ze doet en zorgt ervoor dat de mannen van Nederland het even kwijt zijn. Die raken helemaal wild bij het zien van deze mooi blondine. De schaatsster krijgt dan ook allemaal complimentjes op haar leuke foto. Dat moet haast wel een leuke verjaardag geweest zijn.

Lees ook: Foto: Schaatsster Robin Groot (23) wordt flink in het zonnetje gezet door knappe ploeggenotes

Robin Groot verbaast wel vaker met leuke pakjes

Het is zeker niet de eerste keer dat Robin Groot haar volgers verbaast met allemaal leuke pakjes. Dat doet ze wel vaker. Wel zijn haar outfits altijd zeer bijzonder te noemen. De blondine weet als geen ander hoe ze zichzelf goed op de foto moet zetten om ervoor te zorgen dat mensen het een en ander te genieten hebben. Dat lukt haar tot nu toe echt wel aardig. De foto’s van Robin zijn meestal een schot in de roos.

Robin Groot mag vaker haar schaatspakje thuislaten

Als je de foto’s hierboven zo ziet, dan mag Robin zeker wel haar schaatspakje vaker thuislaten. De mooie blondine heeft prima door wat haar wel en niet goed staat. Je zal Robin niet zo snel in een pakje zien lopen wat haar niet staat. Met haar ongelooflijke gevoel voor stijl zorgt Robin ervoor dat alle foto’s die ze van zichzelf maakt er optimaal uit zien.

Robin Groot staat ook echt alles goed

Zelfs naast andere schaatssters weet Robin Groot nog de show te stelen, zoals te zien aan de foto hierboven met Pien Hersman. De mooie blondine kan eigenlijk maar weinig fout doen in de ogen van haar fans. Al zou ze in een aardappelzak verschijnen, dan zou ze nog een manier vinden om die er goed uit te laten zien. Robin kan namelijk veel met kleding. Haar pakjes zien er adembenemend uit. Op een gegeven moment ga je dat alleen wel van haar verwachten. Het valt te bezien of Robin dit vol kan houden. Tot nu toe stellen haar outfits nog niet teleur.

Op Instagram zie je nog veel meer van Robin Groot

Als je nog meer van de mooie pakjes van Robin Groot wil zien, dan moet je naar Instagram gaan. Daar heeft de schaatsster namelijk nog veel meer mooie kiekjes voor je klaar staan.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Noa Vahle maakt selfie in verlaten sportschool in tijdens snoepreisje

Noa Vahle laat zichzelf zien tijdens sportsessie in een compleet verlaten sportschool. Wat ziet de foto van deze blondine er mooi uit. 

Video: Hete Jutta Leerdam onthult unieke samenwerking met Netflix

Netflix is een samenwerking aangegaan met de hete Jutta Leerdam. Wij begrijpen precies waarom Netflix haar heeft gekozen voor déze video.

Video: Schaatsster Robin Groot verrast Joy Beune met innige omhelzing na flinke knal

Robin Groot laat 'Gouden' collega-schaatsster Joy Beune flink schrikken, maar maakt het daarna snel goed met een warme knuffel...