Foto: Prachtige Hélène Hendriks zorgt voor verademing bij Vandaag Inside

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Hélène Hendriks maakt haar volgers weer eens ontzettend gelukkig. De knappe blondine schuift aan bij de heren van Vandaag Inside

De prachtige blondine Hélène Hendriks maakt altijd vele mannen in nederland gelukkig met haar aanwezigheid. Als Hélène aanschuift bij de heren van Vandaag Inside, dan voelt het toch een beetje alsof het dreamteam weer terug van weggeweest is. Hélène is al sinds het begin de onofficiële vierde musketier van het stel en hoort dan ook gewoon thuis in het programma. Daarbij wordt er dan eindelijk een beetje niveau toegevoegd aan de show. Want van de slappe praatjes van René en Johan moet je het natuurlijk niet hebben. Daarbij is Hélène Hendriks ook een stuk leuker om naar te kijken dan de bromsnor.

Lees ook: Foto: Hélène Hendriks deelt privé foto van zichzelf met drielingzussen

Hélène Hendriks maakt flink wat los bij fans Vandaag Inside

Het is alweer even geleden dat Hélène Hendriks aanschoof bij de heren van VI. Dat komt voornamelijk omdat de blonde presentatrice het inmiddels zelf hartstikke druk heeft met presentatiewerk. Waar ze vroeger altijd een beetje als de eye-candy werd gezien van het programma, heeft ze die rol meer dan ontgroeid. Ze is misschien wel een groter presentatietalent dan Wilfred Genee. En dat werd ooit bewezen toen Hélène het stokje van Wilfred over moest nemen vanwege privéomstandigheden. Hélène deed dat zo goed dat de kijkcijfers van het programma bijna verdubbelde. Sinds dat moment vragen mensen zich af of Hélène Hendriks niet gewoon een veel grotere rol moet krijgen tussen het mannelijke drietal. Maar ook zonder de heren van VI doet Hélène het eigenlijk wel prima.

Hélène Hendriks neemt goed gezelschap mee

Hélène is vanavond niet in haar eentje aanwezig bij Vandaag Inside. dat doet ze namelijk samen met Roxane Knetemann. Roxane is een Nederlands voormalig wielrenster en een ontzettend leuke vrouw. De twee blondines kunnen het ook goed met elkaar vinden. Dat belooft dus wat voor de fans van het programma. Hopelijk kunnen de drie heren het aan, zoveel blond gevaar aan tafel. Johan zal er ongetwijfeld laconiek onder blijven. hij reageert meestal rustig op alles. Wie iets minder rustig reageren zijn de fans van het programma. Die zijn juist enorm blij, en uiten dat via twitter onder de post van Vandaag Inside. eindelijk weer eens een ouderwets avondje genieten van Hélène.
Voetbalfanaat Hélène Hendriks blij dat ze weer mag aanschuiven

Ook Hélène Hendriks is blij dat ze weer een keertje mag aanschuiven in het gezellige programma. Het is alweer even geleden dat ze een onderonsje heeft gehad met de mannen van VI en ze kan dan ook niet wachten om weer heerlijk slappe verhalen op te hangen en Johan een beetje te plagen. Want dat is wel minstens de helft van het plezier van VI. Het belooft een goede aflevering te worden.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Johan Derksen afwezig bij Vandaag Inside na rel; dit is zijn vervanger

Boos Nederland heeft z'n zin: Johan Derksen is na de 'Geen Fries'-rel niet meer aanwezig bij Vandaag Inside. Wie vervangt hem? Dat kan er maar één zijn...

Johan Derksen fileert uiterlijk Hélène Hendriks: “Wat heeft ze met haar lippen gedaan?”

Als Hélène Hendriks met een nieuwe look op tv verschijnt, staat Johan Derksen voor een raadsel. Heeft de presentatrice fillers genomen?

Deze beelden bewijzen dat Lies Zhara zonder kleding slaapt (Foto!)

Lies Zhara laat in een video zien dat ze geen kleren draagt in bed. Ze slaapt bovendien niet alleen!