Foto: Prachtige Froukje de Both laat zien waarom alle mannen vroeger verliefd op haar werden

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Froukje de Both laat beelden van zichzelf zien op 25 jarige leeftijd. Geen wonder dat alle mannen verliefd op haar werden…

Froukje de Both heeft beelden laten zien van zo’n 25 jaar geleden. Destijds speelde de knappe vrouw als Mariët Zoomers in de tv-serie Goudkust. Het is geen wonder dat alle mannen verliefd werden op de beeldschone actrice. Tijdens haar rol won ze zelfs TVBabe of the year. Hiernaast verscheen ze ook nog eens in een bekend mannenblad. In haar Instagram bericht heeft ze de beelden laten zien en aan de reacties te zien had ze toen al erg veel fans, die zelfs nú nog fan zijn. Hieronder is een van de afbeeldingen te zien. Wil jij alle foto’s zien? Kijk dan even op haar Instagram.

Froukje de Both

Froukje heeft nog steeds veel oude fans

Onder haar post waarin ze de foto’s van vroeger laat zien, is te merken dat ze nog steeds veel fans heeft die haar al sinds die tijd volgen. Zo wordt er gezegd dat ze toen al zo’n mooie dame was. En “terugblik naar mooie herinneringen” met een hartjes ogen smiley. Deze fans zijn haar dus al die tijd blijven volgen, en dat is ook niet gek. Froukje ziet er namelijk nog steeds enorm goed uit. Wat de volgers verder nog opvalt zijn de wenkbrauwen van Froukje. Zelf drijft ze hier ook de spot mee, ze heeft als Instagram beschrijving namelijk een aantal dingen gezegd die ze vroeger had willen horen, waaronder: “Laat je wenkbrauwen groeien!”

Froukje de Both

De soapserie Goudkust

De televisieserie waardoor Froukje zo bekend is geworden heet Goudkust. Zij had in deze serie een van de hoofdrollen en speelt als Mariët Zoomen. De serie gaat over verschillende rijke Nederlandse families die in een fictieve stad wonen aan de kust. De serie richt zich vooral op het leven van de jongeren in de show.

Froukje helpt mensen zelfverzekerder worden

Tegenwoordig helpt Froukje de Both mensen die willen werken aan hun zelfvertrouwen. Ze geeft hiervoor trainingen en cursussen. Zij vindt zelfvertrouwen namelijk erg belangrijk voor een vrijer en fijner leven. Ook onder haar post waar ze de foto’s van haar als 25 jarige actrice laat zien schrijft ze een aantal dingen in verband met zelfvertrouwen die ze graag op deze leeftijd had gehoord. Zo heeft ze onder andere de volgende dingen genoemd: “Je bent precies goed, zoals je bent.” En: “Who cares wat anderen vinden, wat vind jij? Wat wil jij?”

Froukje de Both

Froukje de Both houdt van reizen

Froukje de Both straalt niet alleen voor de televisiecamera, maar haar passie voor reizen straalt ook uit in de mooiste vakantiefoto’s. Ze reist af naar de meest adembenemende bestemmingen over de hele wereld. Niks is haar te gek, ze reist van London naar Japan tot aan de Malediven. Op haar Instagram account laat ze de mooiste foto’s van zichzelf zien op deze prachtige plekken. Ze heeft zelfs al haar vakantiefoto’s per bestemming op haar Instagram staan. Neem hier dus zeker een kijkje.

Meer zien van Froukje de Both?

Wil jij meer zien van Froukje de Both? Kijk dan even op haar Instagram.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Chantal Janzen erkent dat ze iets aan haar gezicht heeft gedaan: “Zelf zeer tevreden”

Chantal Janzen heeft een nieuwe video online gezet, waarin ze duidelijk toegeeft dat ze iets aan haar gezicht heeft laten doen. Bekijk het snel!

Foto: Influencer Marijn Kuipers zuigt hard aan enorm voorwerp met prachtige lippen

Marijn Kuipers heeft een ongelooflijk mooi plaatje voor je klaar staan om je eventjes door je dinsdagdip heen te helpen. Bekijk hem snel!

Foto: Enorme joekels van Juultje Tieleman ontsnappen bijna uit strak truitje

Dat men Juultje Tieleman moet volgen op Instagram voor wat oogvitamine is bekend. In een prikkelend plaatje op de Instagram van Juultje lijken haar joekels op een brute wijze te willen ontsnappen.