Foto: Pip Pellens moest deze foto gedwongen bewerken om doorschijnend stofje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De knappe Pip Pellens heeft een nieuwe spannende foto geplaatst. Het is een close-up van een nieuw setje ondergoed dat ze heeft gekregen! Pip moet wel uitkijken, het setje schijnt nogal door..

Pip Pellens bedekt eigenlijk niks met haar nieuwste setje

Pip Pellens heeft ons allemaal flink warm laten lopen met haar nieuwe spannende foto! Deze keer heeft ze ons getrakteerd op een close-up van haar nieuwste setje ondergoed en we moeten toegeven dat het ons een beetje versteld doet staan. Met haar verleidelijke blik en haar prachtige figuur, is het geen wonder dat Pip zo’n trouwe schare fans heeft. En nu heeft ze ons nog een extra reden gegeven om haar te bewonderen – haar fantastische smaak voor ondergoed! Ze heeft het setje gekregen van een bedrijf om te promoten, alleen is het erg doorschijnend, en wordt Pip gedwongen om de foto te bewerken. We kunnen ons alleen maar afvragen wat voor andere verrassingen Pip nog in petto heeft voor ons. Wat het ook is, we weten dat we er helemaal klaar voor zijn om het te zien.

Lees ook: Video: Handdoek van nietsvermoedende Pip Pellens glijdt van haar lijf

Pip Pellens

Pip Pellens vertolkt stem van hoofdrol in film ‘Mavka’

Goed nieuws voor filmliefhebbers! Sinds kort draait de adembenemende film ‘Mavka’ in de bioscoop. Deze film is niet alleen bijzonder vanwege het prachtige verhaal en de geweldige acteerprestaties, maar ook vanwege de manier waarop hij is gemaakt. Tijdens de huidige oorlog in Oekraïne is de film afgemixt in bunkers, met ontzettend veel passie en liefde voor het vak. Het resultaat is een film die niet alleen visueel spectaculair is, maar ook een diepe emotionele impact heeft. ‘Mavka’ vertelt het verhaal van een jonge vrouw die in een betoverd bos woont en verliefd wordt op een mens. Pip Pellens heeft de stem van deze vrouw ingesproken. Het is een verhaal over liefde, verlangen en het overwinnen van obstakels. De film is een lust voor het oog, met prachtige landschappen en indrukwekkende visuele effecten. Als je op zoek bent naar een unieke filmervaring dan kan ‘Mavka’ een absolute aanrader zijn.

Lees ook: Foto: Pip Pellens danst zonder kleding over strand

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Pip Pellens-Wessels (@pippellens)

Hele reeks aan prachtige kiekjes van Pip Pellens

Oh la la, hebben jullie de laatste foto’s van Pip al gezien? Ze ziet er werkelijk fantastisch uit! Pip deelt een hele reeks aan prachtige outfits op allerlei verschillende gelegenheden, en we mogen wel zeggen dat het een lust voor het oog is om te zien. Pip heeft altijd al een geweldige smaak gehad als het gaat om kleding, maar haar nieuwste outfits zijn echt next-level. Ze draagt stijlvolle jurken, prachtige blouses en elegante broeken die haar figuur prachtig laten uitkomen. En wat zo te bewonderen is aan Pip, is dat ze niet alleen oog heeft voor stijl, maar ook voor kwaliteit en degelijkheid! Haar outfits zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zien er altijd netjes en verzorgd uit. Of ze nu op een formele gelegenheid is of gewoon op straat loopt, Pip weet altijd precies wat ze moet dragen om er op haar best uit te zien. Ze is een echte inspiratie voor iedereen die geïnteresseerd is in mode en stijl!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Pip Pellens-Wessels (@pippellens)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Lieke van Lexmond laat haar broek zakken voor intieme behandeling

Deze oude GTST-actrice heeft een intieme behandeling gekregen om haar perfecte lichaam waar te laten komen, en daar laat ze zelfs haar broek voor zakken. Maar heeft ze niet al een perfect lichaam?

Video: Merel Ek overtreedt belangrijkste regel op tv tijdens Vandaag Inside

Merel Ek, politiek verslaggeefster bij Vandaag Inside, verbreekt de misschien wel belangrijkste regel op tv: niet eten. Maar wat eet de blondine nou precies?

Rico Verhoeven schokt buurt met vulgair standbeeld in tuin: “Was dat detail echt nodig?”

Rico Verhoeven, de wereldberoemde kickbokser, heeft zijn buurt verbaasd laten opkijken door een onverwachte en vulgaire toevoeging aan zijn tuin. De prangende vraag die nu rondzingt: was deze toevoeging werkelijk noodzakelijk?