Foto: Piepjonge blondine Noa Jacobus speelt Nola Sanders in GTST

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Er is weer nieuw bloed in Meerdijk. Of ja, een oude rol die inmiddels opnieuw gecast is voor langere tijd. GTST verwelkomt actrice Noa Jacobes!

Nola Sanders, de rol die Noa gaat spelen, werd altijd door een jong kind gespeeld. Maar in aanloop naar het nieuwe seizoen maakt de dochter van Nina Sanders een ‘groeispurt’ door: Vanaf nu wordt Nola gespeeld door de 18-jarige Noa Jacobus.

Lees ook: Foto: GTST-actrice Sophie Bouquet toont vieze achterkant

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Goede Tijden Slechte Tijden (@gtst)

Wie is Noa Jacobes in GTST?

Noa Jacobus gaat na de zomer de rol van Nola Sanders spelen, de dochter van Mike Brandt en Nina Sanders. De Sanders familie is een van de belangrijkste families in Meerdijk met miljonair Ludo aan het hoofd. Ze staan altijd centraal in verschillende verhaallijnen en staan ook altijd garant voor een hoop drama. Nola haar entree in de serie kan dus niet veel goeds betekenen.

De leeftijd van GTST-ster Noa Jacobes

Eigenlijk, als je naar de tijdlijn van GTST kijkt, zou Nola op dit moment 9 jaar moeten zijn. Maar in het fictieve Meerdijk werkt de tijd net even anders. Na de zomer is het karakter van Nola opeens ook een tiener. De makers van de langstlopende soapserie van Nederland besloten dat het beter zou zijn als Nola een tiener was. Dat betekent dat de actrice langer op set mag staan en interessantere verhaallijnen kan hebben. In het echte leven is Noa Jacobes 18 jaar oud, waardoor ze dus net zo lang op de set mee mag draaien als de rest van de cast.

Noa Jacobes kan je volgen op Instagram

Op de Instagram pagina van Goede Tijden, Slechte Tijden is Noa net geïntroduceerd als het nieuwe personage Nola Sanders. Aangezien Noa gevraagd is voor een belangrijke rol zal je de komende maanden nog wel meer van haar gaan horen. Voor leuke kijkjes achter de schermen en meer inzicht in het leven van Noa is het dus de moeite waard om haar op Instagram te volgen. Haar naam op Instagram is @noa.jacobus.

Marly van der Velden enthousiast over soapdochter

In GTST speelt Noa Jacobes de dochter van actrice Marly van der Velden. En Marly is nu al trots op haar soapdochter. Volgens de actrice, die al jaren meedraait in GTST, is ze naar eigen zeggen helemaal enthousiast over haar soapdochter. Ze omschrijft Noa als superlief en leuk. En Noa lijkt het na haar eerste opnames voor de serie ook enorm naar haar zin te hebben. Dat belooft in ieder geval veel goeds. Het grappige is dat Marly zelf ook een enorme groeispurt doormaakte in de serie, net als haar soapdochter. In 2005 werd Marly op slechts 17-jarige leeftijd onderdeel van GTST als dochter van Ludo Sanders. Nu jaren later gebeurt hetzelfde met haar gespeelde dochter. Die maakt ook uit het niks een bijzondere groeispurt door. Het publiek zal daar ongetwijfeld even aan moeten wennen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Roxane Knetemann en Hélène Hendriks krijgen het warm van paaldans-act

Roxane Knetemann is erg dankbaar voor haar optredens bij VI, tenminste, behalve haar laatste optreden dan. Daar was ze flink van in de war.

Foto: Kelly Piquet deelt fijne strandfoto na enorme racismeboete voor vader Nelson Piquet

Kelly Piquet heeft een leuke nieuwe foto gedeeld als goedmakertje voor haar vaders harde woorden. En haar fans vinden dat best fijn. 

Video: Jutta Leerdam bewijst in mini-jurkje dat ze écht met Jake Paul aan het daten is

De knappe koningin van de Nederlandse schaatsbaan, Jutta Leerdam, is gespot met een van Amerika's grootste YouTube sensaties.