Foto: Pien Hersman laat zichzelf helemaal zien in verlaten sportruimte

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

De mooie schaatsster Pien Hersman heeft altijd wel een mooie foto klaarstaan om haar volgers te verblijden. Bijvoorbeeld dit mooie kiekje!

Pien Hersman neemt de tijd voor mooie foto

De prachtige schaatsster heeft een ongelooflijk ruk schema. Maar ondanks dat alles neemt ze nog wel de tijd om ervoor te zorgen dat genoeg mooie foto’s heeft om aan haar volgers te laten zien. Pien was klaar met haar trainingen en besloot om voor de spiegel nog even een goed plaatje te schieten om met haar fans te delen. In een verlaten sportzaal wist Pien nog steeds zichzelf charmant op de foto te zetten. Het is al wat later op de avond en je ziet ook aan de oogjes van Pien dat ze een beetje moe begint te worden. Maar toch maakt ze nog net dat ene kiekje om haar fans tevreden te stellen.

De strakke legging van Pien Hersman houdt mannen in zijn greep

Met haar legging weet Pien Hersman weer flink wat mannen te betoveren. Het kledingstuk is zo ontzettend strak dat ze je gelijk elke mooie vorm van Pien meekrijgt. Het is jammer dat ze niet nog even een rondje doet met haar legging aan, zodat je haar van meerdere kanten kan bekijken. Maar van de voorkant is natuurlijk ook gewoon ontzettend mooi om te zien. Pien weet precies hoe ze haar volgers moet verwennen met mooie plaatjes en dat doet ze dan ook meteen. Maar het was niet de enige leuke foto die Pien onlangs deelde.

Pien Hersman gaat de natuur in

De mooie schaatsster vindt binnen trainen natuurlijk erg fijn, zeker met het koude weer. Maar soms dan vindt ze het ook heerlijk om even naar buiten te gaan, de natuur in. Dan pakt ze haar fiets erbij en doet ze een rondje langs weilanden en door het bos. Dan voelt Pien zich gelijk weer helemaal zen. En natuurlijk maakt ze tijdens dat rondje ook even een mooie foto voor haar fans. Dat hoort er nou eenmaal bij.

De bijzondere blik van Pien Hersman

De mooie schaatsster heeft ook een aantal leuke selfies online gezet. En die laten de volgers van Pien gelijk helemaal smelten. Dat is ook niet zo gek, want Pien weet precies hoe ze moet kijken om de harten van de Nederlandse mannen te stelen. De mooie schaatsster is ontzettend goed in een leuke blik opzetten, speciaal voor de foto. Dat is een van Pien haar verborgen talenten.

Pien ziet er op het ijs toch het leukste uit

De plek waar Pien het meeste straalt, blijft toch wel gewoon op de baan. Op het ijs voelt Pien zich namelijk het meeste op haar gemak en dat straalt er ook vanaf bij de mooie foto’s van de schaatsster. Als Pien zich op haar gemak voelt, dan maakt ze de mooiste foto’s. Met haar leuke plaatjes weet de schaatsster natuurlijk haar volgers gelijk een stukje blijer te maken. Haar sportieve looks doen het dan ook altijd goed bij haar fans. Die vinden het ontzettend leuk om Pien zo te zien.

Op Instagram staan nog veel meer foto’s van Pien Hersman

Als je nou nog niet genoeg hebt gezien van Pien Hersman, dan moet je even naar Instagram gaan. Daar heeft ze namelijk nog veel meer mooie foto’s staan.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Chantal Janzen erkent dat ze iets aan haar gezicht heeft gedaan: “Zelf zeer tevreden”

Chantal Janzen heeft een nieuwe video online gezet, waarin ze duidelijk toegeeft dat ze iets aan haar gezicht heeft laten doen. Bekijk het snel!

Foto: Influencer Marijn Kuipers zuigt hard aan enorm voorwerp met prachtige lippen

Marijn Kuipers heeft een ongelooflijk mooi plaatje voor je klaar staan om je eventjes door je dinsdagdip heen te helpen. Bekijk hem snel!

Foto: Enorme joekels van Juultje Tieleman ontsnappen bijna uit strak truitje

Dat men Juultje Tieleman moet volgen op Instagram voor wat oogvitamine is bekend. In een prikkelend plaatje op de Instagram van Juultje lijken haar joekels op een brute wijze te willen ontsnappen.