Foto: Oud-deelneemster Tina de Bruin ergert zich kapot aan Everon tijdens WIDM-finale

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het hoge woord is eruit: Everon Jackson Hooi is de Mol. En oud-deelneemster Tina de Bruin ergert zich kapot aan hem. 

Gister werd dan eindelijk duidelijk wie dit seizoen de Mol was. Het was een moeilijke speurtocht naar de identiteit van de Mol in deze editie van WIDM, maar uiteindelijk is hij gevonden. Everon Jackson Hooi is deze keer de saboteur in het spel geweest. En hoewel er bij veel mensen ontlading klonk, was er één iemand in de zaal die zich alleen maar kon ergeren aan Everon. En dat was oud-deelneemster Tina de Bruin. In haar ogen kon Everon niks goeds doen. Zij zat zich ook de hele avond alleen maar te ergeren aan de kersverse Mol. Zou het jaloezie zijn of speelt er meer?

Lees ook: Foto: Fresia Cousiño Arias lacht volgers uit na zinderende WIDM-finale

Tina de Bruin is op deze foto nogal afwezig tijdens WIDM-finale

Naast de kandidaten van dit seizoen waren er ook een hoop oud-deelnemers gevraagd om de uitzending bij te wonen. De zaal moet toch een beetje gevuld lijken. Maar niet iedereen was blij dat ze bij de finale mochten zijn. Zo zat Tina de Bruin al de hele avond nukkig in haar stoel Toen Everon bekend werd gemaakt als de Mol en recht voor haar neus kwam zitten, deed dat de sfeer natuurlijk niet ten goede. Het leek heel even wel alsof ze zijn bloed kon drinken, zo naar kijk ze naar hem. Voordat Everon de zaal in kwam was Tina ook al met alles bezig behalve opletten, alsof de hele uitzending haar weinig deed. Je ziet haar rechts ongeïnteresseerd een slok nemen terwijl de afvallers van dit seizoen over hun avonturen vertellen. Wat is hier aan de hand?

Is Tina de Bruin gewoon jaloers op de rest?

Het is verassend dat Tina bij de oud-kandidaten zit, en dan ook nog eens zo prominent in beeld. Ze deed niet één, maar twee keer eerder mee aan WIDM, maar beide keren lag ze er vrij snel uit. Haar eerste keer Wie is de Molmoest ze na twee aflevering verlaten en haar tweede deelname strandde al na de eerste aflevering. Misschien dat ze daarom een beetje zuur doet. Ze had zo graag langer in het programma willen zitten, maar vloog er twee keer bijna direct uit. En daardoor heeft ze weinig leuke dingen mee kunnen maken. Misschien zijn haar valse blikken en desinteresse niks anders dan jaloezie op de mensen die het wel langer dan haar hebben uitgehouden.
Tina is alvast aan het lobbyen voor haar derde poging

Ze zeggen wel eens ‘derde keer is scheepsrecht’ en misschien geldt dat ook wel voor deelname aan WIDM. Als dat het geval is zou Tina eigenlijk gewoon nog een keer mee moeten doen aan het spannende programma. Misschien dat ze daarom ook aanwezig was, om te kunnen lobbyen met de mensen achter de schermen en zo nog een tweede kans te krijgen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Sterre van Woudenberg breekt eindelijk door in The Passion, maar wie is deze beeldschone actrice eigenlijk?

In The Passion zien we allemaal de jonge actrice Sterre van Woudenberg. Maar wat weten we allemaal van deze getalenteerde actrice?

Video: Drama bij ‘De Bachelor’, Paul en Rien zoenen al in vijfde aflevering met meerdere deelneemsters!

Bachelors Paul en Rien nemen het er flink van tijdens het nieuwe seizoen. In de vijfde aflevering zoenen ze allebei al met meerdere deelneemsters! Dit zal voor heel wat drama gaan zorgen...

Model Sylvia Geersen heeft er de kracht niet meer voor: “Ik kan het niet”

De knappe Sylvia Geersen is helemaal uitgeput. Ze heeft totaal geen kracht meer en kan het allemaal niet meer aan. Wat is er toch allemaal aan de hand?