Foto: Op1-presentatrice Fidan Ekiz laat onbekende kant van zichzelf zien

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Fidan Ekiz is was een tijd van de buis gehaald. Althans, met haar programma ‘De Vooravond’ in ieder geval. We kennen Fidan als presentatrice van onder andere Khalid & Sophie, 2doc, Vrouw op Mars, en de Pen en het Zwaard. In het programma ‘De Vooravond’ zou ze te veel haar mening geven, terwijl het volgens de producenten als presentatrice de bedoeling is dat je zo neutraal mogelijk blijft. Gelukkig is ze nu al een tijdje terug bij Op1! Toch heeft deze mondige dame ook een onbekende kant die ze op tv niet zo vaak laat zien…

Presentatrice Fidan Ekiz is een pittige tante

Fidan Ekiz presenteerde twee seizoenen lang de talkshow ‘De Vooravond’ op NPO 1. Dit deed ze samen met Renze Klamer. Het duo is na deze twee seizoenen van de buis gehaald. Dit had te maken met dat Fidan te veel haar eigen mening door liet schemeren bij verschillende onderwerpen. En in haar rol als presentatrice is dat niet de bedoeling. Het vertrek van de twee wordt door Nederland als groot gemis gezien. Het duo haalde veel kijkcijfers en waren erg populair. Fidan gaf dan misschien teveel haar mening, de kijkers vonden het wel wat hebben. Niet iedereen was het er dus mee eens dat de presentatrice van de buis moest. Sterker nog; de kijkers waren vaak lovend over haar.

De lieve kant van Fidan

We kennen Fidan Ekiz als een pittige dame, soms meedogenloos, iemand die kritische vragen durft te stellen en haar mond opentrekt als het nodig is. Dat is hoe we haar kennen van televisie. Op haar Instagram account zien we een héél andere kant van Fidan. Ze plaatst daar eigenlijk aan de lopende band foto’s van gezellige momenten met familie, vrienden en haar kinderen. Achter die moeilijk af te wimpelen praatprogramma-pitbull schuilt dus gewoon een hele lieve dame! Wie een nóg grotere fan van Fidan wil worden moet dus zeker eens een kijkje nemen op haar Insta!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Fidan (@fidanekiz)

 

Fidan Ekiz woedend op Giel Beelen

Onlangs kwam Fidan Ekiz weer even op ‘ouderwetse’ Fidan-manier in het nieuws. Ze had namelijk met iemand afgerekend. Haar slachtoffer was deze keer Giel Beelen: ”Hij is recordhouder excuses maken”. ”Hij zij dat dikke mensen zichzelf niet goed verzorgen, en liet apengeluiden horen in zijn programma, en zij daarop; rustig aan, Sylvana Simons”. ”Wat bezielt mensen om hem toch constant zo’n prime time radioprogramma te geven”. Ook is Fidan boos over een product wat Giel Beelen aan het promoten was. We praten hier over ‘shambhala’. Het zou volgens Giel Beelen helpen om je innerlijke zelf te vinden door iedere dag een paar druppels te nemen. Fidan was het hier niet mee eens en vond dit maar onzin. Het product zou onder andere hallucinaties en verlamming als bijwerkingen hebben. Giel Beelen ontkent dit.

Fidan is weer te zien bij Op1

Fidan is dus gelukkig weer terug! Ze is inmiddels al een tijd te zien als presentatrice bij het programma Op1. Op1 is een programma waarin elke dag een verschillend duo het programma presenteert. Met verschillende gasten die over hun passie en werk vertellen. Van amusement, tot kunst, muziek en politiek. Op maandag presenteren Nadia Moussaid en Hugo Logtenberg het programma. Op dinsdag Giovanca Ostania en Tijs van den Brink, op woensdag Carrie ten Napel en Charles Groenhuijsen, op donderdag Fidan Ekiz en Sven Kockelmann, en op vrijdag Jort Kelder en Welmoed Sijtsma. Het is elke werkdag te zien rond 22.00.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Chantal Janzen erkent dat ze iets aan haar gezicht heeft gedaan: “Zelf zeer tevreden”

Chantal Janzen heeft een nieuwe video online gezet, waarin ze duidelijk toegeeft dat ze iets aan haar gezicht heeft laten doen. Bekijk het snel!

Foto: Influencer Marijn Kuipers zuigt hard aan enorm voorwerp met prachtige lippen

Marijn Kuipers heeft een ongelooflijk mooi plaatje voor je klaar staan om je eventjes door je dinsdagdip heen te helpen. Bekijk hem snel!

Foto: Enorme joekels van Juultje Tieleman ontsnappen bijna uit strak truitje

Dat men Juultje Tieleman moet volgen op Instagram voor wat oogvitamine is bekend. In een prikkelend plaatje op de Instagram van Juultje lijken haar joekels op een brute wijze te willen ontsnappen.