Foto: Ontzettend fitte Romee Strijd laat weinig aan de verbeelding over

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Model Romee Strijd laat haar volgers zien hoe topfit ze wel niet is. De blondine deelt video’s vanuit de sportschool die niks aan de verbeelding overlaten…

Romee Strijd laat uitgebreid zien hoe topfit ze is

Het is natuurlijk geen geheim dat topmodellen zoals Romee Strijd keihard werken voor hun dunne . De modellenindustrie is keihard en om het kleinste maatje te hebben en behouden moeten de dames heel gezond eten en veel sporten. Sommige mensen zijn tegen dit ideaalbeeld, en daarom is de wereld van de plussize modellen steeds normaler aan het worden. Veel mensen willen een realistisch beeld zien, en geen modellenlichaam waar alles goed op staat. Toch is het niet te ontkennen hoe super goed Romee Strijd eruit ziet. En dat nadat ze ook nog eens moeder is van twee kinderen. Op onderstaande foto en video is te zien dat de blondine er dan ook wel heel hard voor werkt in de sportschool. De blondine heeft haar lange lokken op haar hoofd in een staart en draagt een zwart sportsetje. Het lijkt erop dat Romee een legday doet want ze deelt een video waarin ze aan het squatten is en dus haar benen aan het trainen is.Bekijk de video van de squattende Romee hier. 

Romee Strijd laat zien hoe topfit ze is

Romee Strijd gaat los tijdens uitgaan met vrienden

Natuurlijk is Romee Strijd moeder en topmodel en heeft ze dus weinig tijd voor leuke avonden uit. De blondine kan niet brak op de set van een fotoshoot verschijnen, want daar zullen haar opdrachtgevers niet blij mee zijn. Toch lijkt het alsof Romee haar modellenwerk iets meer links heeft laten liggen de laatste tijd. Er komen veel foto’s en video’s voorbij waarin Romee quality time doorbrengt met haar gezinnetje en ook met haar vrienden. Eerst kwamen er veel andere modellen voorbij op haar Instagram, bijvoorbeeld van de tijd dat het model nog in New York woonde. Dit is nu even anders, want Romee is lekker gesetteld in Nederland. Het leuke hieraan is dat Romee nu veel tijd kan brengen met haar vrienden, en daar maakt ze gretig gebruik van. Zo is de blondine de laatste tijd erg close met vriend Robbert Rodenburg. De twee plaatsen regelmatig foto’s dat ze samen uiteten of aan het feesten zijn. Ook zijn Romee en Robbert met hun andere influencer vrienden naar de Vrienden Van Amstel gegaan om een avondje lekker los te gaan.

Romee Strijd gaat los tijdens uitgaan met vrienden 

Lees ook: Foto: Model Romee Strijd begluurt zichzelf in bij privé zwembad

Romee Strijd deelt bizarre foto’s van vroeger

Iedereen weet dat Romee Strijd al jarenlang een relatie heeft met Laurens van Leeuwen. De twee hebben tenslotte ook twee kindjes samen. Romee en Laurens zijn echt al heel lang samen, namelijk sinds hun vroege pubertijd. Dit jaar vieren de twee dat ze veertien jaar samen zijn. Dat is maar liefst de helft van Romee haar jonge leven. Op onderstaande foto is te zien hoe het koppel eruit zag toen ze nog piepjong waren. Ook toen maakte de twee een heel schattig koppel. Je kan wel zien dat ze wat volwassener zijn geworden.

Romee Strijd deelt bizarre foto's van vroeger 

Meer van Romee Strijd vind je op Instagram

Wil je nou nog meer zien van Romee Strijd? Dan moet je even op Instagram zijn. Daar staan namelijk alle leuke kiekjes van het model voor je klaar.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Rico Verhoeven toont trillende tepeltjes tijdens zieke zweetsessie

Rico Verhoeven deelt via zijn Instagram een nogal opvallende video. Naast dat de bekende kickbokser zonder shirt staat valt er nog iet opmerkelijks op.

Video: Lies Zhara probeert lastige standjes uit met Sean Demmers

Lies Zhara laat in een filmpje zien hoe ze verschillende verleidelijke standjes uitprobeert samen met YouTuber Sean Demmers.

Beelden: Schaatster Femke Kok laat zich stevig beetpakken door drie hongerige mannen

Femke Kok wordt goed vastgehouden door drie hongerige mannen. Ze maakt hierbij andere mannelijke fans wel enorm jaloers.