Foto: Ondeugende Abbey Hoes belandt achter tralies tijdens vakantie

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Abbey Hoes is momenteel op vakantie. De beeldschone actrice bezoekt de meest spannende plekken en belandt zelfs achter tralies. 

De prachtige actrice Abbey Hoes heeft wel even genoeg gehad van Nederland. het weer in Nederland wordt misschien weer zomers en warm, maar het kan altijd beter. En daarom heeft Abbey besloten om het hogerop te zoeken. Ze gaat lekker op vakantie voor nog onbepaalde tijd. Maar Abbey is de moeilijkste niet en daarom krijgen haar volgers al haar mooie momenten te zien door foto’s die Abbey van haar vakantie deelt. En die foto’s variëren van uiterst verleidelijk tot grappig tot lief en alles ertussenin. Op haar nieuwste foto lijkt Abbey achter de tralies beland.

lees ook: Foto: Onvriendelijke Abbey Hoes toont vieze vinger

Abbey maakt zich niet zo druk

Abbey bij de tralies? Wat is er gebeurt? Nou, niet zoveel, want ze staat nog aan de goede kant van het hek. Ze zoekt ook even ondersteuning om onder haar schoen te kijken en een tralies werkt daar uitermate goed voor. Misschien is Abbey in iets gaan staan. Ze heeft dan wel weer genoeg humor om de foto te delen met de buitenwereld. Het laat toch weer zien dat Abbey net als de rest van het land ook maar een mens is. En dan stap je wel eens in iets vervelends. Dat hoort er, ook op een mooie vakantie, nu eenmaal bij.
Van de stad naar de natuur voor Abbey

Abbey is een enorme fan van de natuur. Dat zie je ook meteen als je even rondkijkt op haar Instagram, Die staat namelijk vol met foto’s waarop Abbey door de natuur loopt en mooie sfeerfoto’s van de omgeving waar ze zich dan in bevindt. Abbey houdt enorm van de bossen en de vlaktes en op vakantie neemt ze dan ook flink de tijd om die te verkennen. Van de drukke stad gaat ze door naar de rustige natuur. Naast een rivier neemt Abbey plaats en poseert ze voor een zwoele foto. Als het aan Abbey ligt, zou ze in dit gebied wel elke dag kunnen rondlopen. En groot gelijk heeft ze. In tegenstelling tot de vele filmsets waar Abbey zich begeeft, is de natuur heerlijk rustig. Het maakt de perfecte ontspanning voor iemand als Abbey, die af en toe afstand wilt doen van haar drukke bestaan.

Abbey nog lang niet klaar op vakantie

Als het aan de knappe actrice ligt komt ze nog even niet terug naar Nederland. Ze vermaakt zich prima op haar vakantie en heeft eigenlijk geen zin om naar haar thuishaven terug te keren. Dat is ergens ook wel logisch, want zodra ze terug is wachten er waarschijnlijk weer een hoop filmscripts en opnames op haar. Dus pakt ze liever nog eventjes de rust. En die rust is Abbey natuurlijk wel gegund na een druk jaar vol geode films en series afgeleverd te hebben.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jade Anna heeft plakkerige teentjes na hete nacht op festival (foto’s!)

Influencer Jade Anna heeft het er bij festival Coachella flink van genomen! De blondine eindigt de laatste avond zelfs met een kleverige substantie op haar teentjes...

Logan Paul krijgt kindje met Jutta Leerdam-lookalike (foto’s!)

Logan Paul en zijn vriendin gaan voor gezinsuitbreiding. Maar met wie? Staat hij nou met Jutta Leerdam te zoenen?

Video: Johan Derksen afwezig bij Vandaag Inside na rel; dit is zijn vervanger

Boos Nederland heeft z'n zin: Johan Derksen is na de 'Geen Fries'-rel niet meer aanwezig bij Vandaag Inside. Wie vervangt hem? Dat kan er maar één zijn...