Foto: Olcay Gulsen heeft enorm gat in de achterkant van haar jurk

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Olcay Gulsen is helemaal blij met het weekend voor de deur! Ze heeft haar meest gedurfde jurk uit de kast gehaald en is klaar voor een heerlijk drankje. 

De jurk van Olcay Gulsen heeft groot kijkgat!

Olcay Gulsen geniet overduidelijk van haar nieuwe unieke jurk! Met een opvallend groot gat aan de achterkant van haar jurk trekt ze de aandacht van haar volgers. En weet je wat? Het blijkt dat dit bij het ontwerp van de jurk hoort! Olcay heeft haar zware weekend achter zich gelaten en neemt nu lekker plaats aan de bar om te ontspannen! Ze laat zien dat het oké is om risico’s te nemen en buiten de gebaande paden te treden, zelfs als het betekent dat je een jurk draagt met een opvallend gat. Terwijl ze aan de bar zit geniet Olcay van haar welverdiende rust. En waar kun je dat beter doen dan aan de bar, omringd door goede sfeer en misschien zelfs een lekker drankje?

Lees ook: Foto: Olcay Gulsen krijgt flinke kritiek op haar fabelachtige lijf in badkleding

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Olcay Gulsen (@olcay)

Olcay Gulsen heeft enorme hoed op

Olcay Gulsen is helemaal in stijl met haar gigantische hoed! Op een foto samen met Ruud de Wild stralen ze terwijl ze zich klaarmaken om gezellig te gaan dineren! De hoed van Olcay is werkelijk een eyecatcher en trekt direct de aandacht. Met haar extravagante hoed laat Olcay zien dat ze niet bang is om op te vallen en haar eigen unieke stijl te omarmen. Ze maakt een statement met haar opvallende accessoire en straalt zelfverzekerdheid uit terwijl ze poseert naast vriend Ruud. Ze zal die hoed toch wel afdoen zodra ze aan tafel gaan? Het zal lastig communiceren worden als Olcay dat ding tijdens het eten op haar hoofd houdt!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Olcay Gulsen (@olcay)

Olcay Gulsen houdt van tuinieren

De knappe Olcay Gulsen heeft een groene duim en deelt haar liefde voor tuinieren met de wereld! Op de foto’s is te zien hoe ze vol enthousiasme een moestuintje betreedt en geniet van al het verse groenten en fruit om haar heen. Met haar handen in de aarde en een glimlach op haar gezicht straalt Olcay pure vreugde uit terwijl ze tussen de groeiende planten staat. Het is een plek waar ze even kan ontsnappen aan de drukte van het dagelijkse leven en in harmonie kan zijn met de natuur. Dat hadden we stiekem niet verwacht van de zakenvrouw die Instagram normaal gebruikt voor kleding, beauty en lollige filmpjes met Ruud.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Olcay Gulsen (@olcay)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Influencer Jade Anna tuit haar lipjes voor verleidelijke foto

De prachtige Jade Anna heeft weer een foto geplaatst, waar de knappe influencer weer perfect op staat. Haar fans genieten weer flink.

Beschonken Red Bull-teambaas Christian Horner laat zich volledig gaan in volle kroeg

Het lijkt er sterk op dat dit feestje uit de hand is gelopen. Christian Horner was namelijk te veel van het feestje aan het genieten.

Foto: Zien we hier Prinses Alexia met haar achterzijde pronken in strak sportbroekje?

Het is je misschien wel opgevallen, maar er is mogelijk een hele opvallende foto gelekt van prinses Alexia!