Foto: OG3NE-zusjes maken enorme indruk met spannende topjes

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De populaire zusjes van OG3NE hebben weer een mooie prijs in de wacht gesleept en vieren dat met een paar uitdagende outfits!

Dubbel goed nieuws voor knappe zusjes van OG3NE

De zusjes van OG3NE hebben weer wat te vieren. Lisa, Amy en Shelley zijn namelijk de Nederlandse winnaars van het programma ‘Tulpen uit Antwerpen’ geworden. Ze staan met zijn drietjes op de foto met hun prijs. Hoe ze die prijs in de wacht hebben gesleept? met een nieuw nummer natuurlijk. En dat nummer kan je nu ook luisteren. Hun nieuwe hit ‘Koning Liefde’ klinkt echt geweldig. De zusjes hadden tijdens het programma allemaal een spannend topje aangetrokken. Het is dus meer dan logisch dat de kijker in België smulde van de 3 Nederlandse zusjes!

Lees ook: Foto: Lisa van OG3NE draagt knellend topje tijdens optreden

Knappe zusjes van OG3NE stralen op foto’s

Zoals je kan zien zijn de knappe zusjes van meidengroep OG3NE extreem gelukkig met hun behaalde winst. Natuurlijk is het altijd fijn als je harde werk beloond wordt. Maar wat ook beloond werd met vele complimentjes, waren de outfits van de drie knappe dames. De zusjes weten op zichzelf al heel veel van hun volgers te betoveren, maar een foto met alle drie de zusjes in een strak topje is ontzettend goed. De meiden hebben flink hun best gedaan op hun outfit. Ze moesten natuurlijk ook wel, want het publiek in België moest geïmponeerd worden. De meiden hebben een goede indruk achtergelaten. Misschien maar eens tijd om een aantal optredens over de grens te plannen dan maar.
De strakke pakjes van de meiden van OG3NE

Als de dames ergens goed in zijn, behalve zingen natuurlijk, dan is het wel het uitkiezen van de meest spannende en strakke pakjes om hun optredens in te doen. De dames willen graag iedereen die de tijd neemt om naar hun optreden te kijken ook wel een beetje vermaken. Daarom trekken ze van die verleidelijke outfits aan. Dan heb je niet alleen een avond plezier van de goede muziek, maar kijk je ook nog eens je ogen uit vanwege de aantrekkelijke pakjes die de zusjes dragen. Dat maakt een optreden van Lisa, Amy en Shelley nog eens extra leuk om te bezoeken.

Zusjes OG3NE nemen graag prijs in ontvangst

De zusjes zijn er dus met de winst vandoor gegaan uit België en dat vinden ze zelf ook heel erg tof. De zusjes vinden het sowieso leuk om bij de Zuiderburen op te treden. Het publiek zit toch net even wat anders in elkaar. De overwinning is voor Lisa, Amy en Shelley toch maar weer de bevestiging dat hun muziek, ook hun nieuwe nummers, goed in smaak vallen. De meiden laten zien dat ze niet alleen maar leuk eruit zien op een podium, maar ook wel echt heel erg goed kunnen zingen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Suzanne Schulting haalt nachtje door in ziekenhuis met vriend in haar bed

Suzanne Schulting heeft haar enkel gebroken en onderging een operatie, waardoor ze een nachtje in het ziekenhuis moest verblijven. Gelukkig was haar vriend bij haar in bed om haar gezelschap te houden!

Video: Schaatsster Pien Hersman sluit seizoen af met wonderbaarlijke metamorfose

Het schaatsseizoen is ten einde, maar dat betekent niet dat Pien Hersman niet nog een laatste verrassing kan laten zien. 

Influencer Myron Koops gaat zo diep door de knietjes dat haar sportbroek op knappen staat

Myron Koops laat zien wat ze in huis heeft met een diepe stretch. Door haar strakke sportlegging is alles goed te zien. Ze knapt er zelfs bijna doorheen!