Foto: Nochtli trekt sportbroekje naar beneden

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Nochtli Alvarez is misschien niet de meest bekende Youtuber en influencer van het land, maar bewijst met haar prachtige foto’s en video’s dat je haar zeker moet volgen. 

Knappe influencer Nochtli trekt sportbroekje verleidelijk omlaag

In jaar nieuwste video op Instagram neemt Nochtli mensen mee op haar fitness journey. En die heeft zo zijn ups and downs. Maar Nochtli weet met haar video’s mensen echt te motiveren om hun best te blijven doen in de sportschool. En dat is erg bewonderingswaardig. Maar behalve een stukje sportmotivatie is er nog een andere goede reden om Nochtli op social media te volgen en dat is namelijk haar prachtige voorkomen. Al dat sporten dat Nochtli doet heeft zeker wel resultaat, als je haar video’s en foto’s zo bekijkt. De influencer is ontzettend knap en verleidelijk en bewijst dat weer in elke video. Richting het einde van haar nieuwste video doet ze ook verleidelijk haar sportbroekje omlaag. Zeker de moeite waard dus om te blijven kijken.

Ook in normale kleding is Nochtli prachtig om te zien

Je zou bijna verwachten dat Nochtli niks anders draagt dan sportpakjes. Maar in een van haar nieuwste video’s laat de knappe brunette zien dat ze ook daadwerkelijk andere kleding heeft. Die is alleen net zo strak en verleidelijk als de sportkleding van de prachtige influencer. Nochtli kan natuurlijk niet zomaar haar outfit presenteren, dus dat doet ze met een leuke video. Daardoor zie je Nochtli eerst in een ontzettend strak sportpakje, voordat ze voor je ogen haar andere kleding presenteert. Een mooie vertoning dus. Nochtli mag veel vaker van dit soort video’s maken.

Nochtli lijkt erg goed tegen de kou te kunnen

hoewel heel Nederland de afgelopen weken extra lagen kleding aantrekt, gaat Nochtli juist voor een look met minder stof. Zo vindt Nochtli het erg fijn om haar afgetrainde te laten zien aan de buitenwereld. Gelijk heeft ze, je mag daar ook gewoon heel erg trots op zijn. Al dat trainen en die gekweekte spiermassa zorgt er blijkbaar voor dat Nochtli goed tegen de kou kan, want ze heeft een wel heel zomers pakje aangetrokken voor de foto. Gelukkig vindt ze het zelf goed te doen. Dat is mooi, want dat betekent misschien meer van dit soort foto’s en dat is zeker welkom.

Met Nochtli Alvarez kom je fit de winter door

Met al haar motiverende video’s weet Nochtli jou wel de winter door te slepen. Ze zorgt ervoor dat je ondanks de kou gewoon zin hebt om naar de sportschool te gaan en motiveert je om te blijven werken aan je , zodat je van de zomer iedereen omver kan blazen. Nochtli is dus meer dan alleen een mooi koppie. Ze motiveert, geeft inspiratie en is helpt mensen waar ze kan. Zeker een leuke dame om in  de gaten te blijven houden op social media.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Femke Kok heeft schaatspakje thuisgelaten tijdens zonnige vakantie (foto’s)

Femke Kok is lekker aan het genieten van haar vrije tijd nu het schaatsseizoen er op zit. Ze heeft haar schaatspakje niet meegenomen en laat onweerstaanbare foto's zien!

Foto: Zangeres Maan de Steenwinkel heeft het zichtbaar koud in kort broekje

Maan de Steenwinkel heeft een opvallend bericht geplaatst op Instagram. Ze heeft een zeer kort broekje aan in een winters sneeuwgebied!

Blondine Delfine Stal (20) puilt aan voor- én achterkant uit haar piepkleine outfit (foto’s!)

Delfine Stal knalt met haar flinke rondingen aan alle kanten uit haar kleding. Ze heeft een enorm klein topje aan die haar rondingen maar net kan tegenhouden.